Skuffet Rafa

Rafael Benítez var skuffet etter uavgjortresultatet i Lyon, men gir ikke opp håpet om at Liverpool fremdeles kan kvalifisere seg til sluttspillet i Champions League. 1-1 målet offside?

Liverpool er nå avhengig av å slå både Debrecen og Fiorentina, mens Fiorentina også må avgi poeng hjemme mot et allerede kvalifisert Lyon, for at man nå skal kunne nå sluttspillet i årets Champions League. Rafael Benítez var meget skuffet over resultatet etter kveldens kamp.

- Vi er virkelig skuffet, fordi vi hadde en stor mulighet her. Vi hadde noen sjanser, men igjen var det et sent mål fra Lyon som utgjorde den store forskjellen, sa Benítez på pressekonferansen etter kampen.

- Det er klart at det nå blir tøft for oss å kvalifisere oss, men det er ikke umulig. Vi må vinne vår kamp, og se hva som skjer i kampen mellom Fiorentina og Lyon. Først da vil vi konsentrere oss om vår siste kamp. Vi har en mulighet, og det viktigste er å spille bra mot Debrecen, og så se hva vi kan gjøre i vår siste kamp.

Benítez avviste påstandene om at Lyons utligning kom etter at Liverpool presset fremover for å få et nytt mål.

- Dersom du analyserer målet vi slipper inn, så hadde vi mange spillere godt posisjonert. Vi gjorde en feil, men ikke fordi vi sto for høyt eller prøvte angripe. Vi forsøkte å kontrollere kampen, men klarte det ikke. Slik er fotballen. Av og til trenger du flaks, og vi hadde det ikke på slutten.

Manageren var fornøyd med hvordan spillerne spilte, med tanke på den utrolige skadesituasjonen i klubben den siste tiden.

- Vi hadde for store problemer før denne kampen, så jeg er ganske fornøyd med hvordan vi spilte. Vi hadde flere spillere i uvante posisjoner, og de spilte godt. Jeg tror det vil være bra når vi analyserer lagets innsats. Spillerne jobbet godt og skapte mange sjanser, så det er positivt. Spillerne vet at de vil vinne fotballkamper om de jobber så hardt som i kveld. Forhåpentligvis vil vi ha Skrtel tilgjengelig for den neste kampen, og kan håndtere ting litt annerledes.

Rafa fikk også spørsmål om tilstanden til Torres.

- Jeg synes han spilte greit. Når man spiller med smerter er det ikke lett. Han var ujevn fordi han ofte måtte stoppe og starte igjen, men nå har vi litt tid og kan jobbe med han, avslutter Rafa.

1-1 målet offside?
Repriser av Lisandros 1-1 scoring på overtid viser at det nok skulle vært avvinket for offside. Dermed har man kanskje ekstra grunn for å føle seg snytt når sluttspillsdrømmen muligens røk i kveld.

Kyrgiakos og Carragher løper ut og setter Bastos i offside. Ryan Babel feiltimer og klarer ikke hoppe opp og heade bort det lange oppspillet - men er ikke borti ballen. Da kommer Bastos fra offsideposisjon og header videre inn til Lisandro Lopez som scorer.

Det var ingen som løftet armen for offside når Bastos kommer fra offside og header videre, og kanskje er det derfor linjemann og dommer ikke er obs på det. Døm selv etter ca 55 sekunder på denne linken.