Spiller gjerne 150 kamper til for Liverpool

Jose Reina spilte sin 150. ligakamp for Liverpool i helgen, og ser gjerne at han spiller minst 150 til. Stadionkonferanse i Liverpool. El-Hadji Diouf i hardt vær igjen.

Superlativene hagler over Fernando Torres etter hans to scoringer på Upton Park på lørdag.

- Når han er i form er han den beste spissen i verden. Han er umulig å stoppe. Han går på noen veldig intelligente løp. Han er ikke bare god teknisk, han er god i lufta og sterk også. Han har alt som kreves av en toppspiss, uttaler West Ham-stopper James Tomkins.

- Jeg har aldri sett en spiss som Torres, er meldingen fra Hammers-spiss Alessandro Diamanti.

Etter helgens to nettkjenninger har Torres gjort utrolige 55 mål på 91 kamper for Liverpool. Det er ganske fenomenalt.

Liverpool-keeper Jose Reina beskriver i dag landsmannens goalgetteregenskaper som "utrolige".

- Vi visste at Fernando kom til å score igjen snart. Vi hadde alle 100% tillit til ham, og vi stoler alltid på ham. Han jobber alltid hardt for laget, og han skaper alltid rom for andre spillere, uttaler målvakten til Liverpoolfc.tv.

- Hans første mål på lørdag var utrolig. Måten han vendte på var fantastisk, og han viste hvilke kvaliteter han besitter.

Reina føler at helgens seier beviser at Liverpool kan kjempe om tittelen også denne sesongen.

- Dette var tre veldig viktige poeng. Vi viste at vi ville vinne denne kampen. West Ham kom tilbake to ganger, men vi ville ha de tre poengene og jeg synes vi fortjente dem.

- Nå ser vi fremover, og vi må spille slik som dette i kamp etter kamp. Vårt intensjon er å jobbe hardt i hver eneste kamp. Vi spiller alltid hver kamp som om det skulle være en finale. Vi spiller hver kamp for å vinne.

Reina gjorde sin 150. ligakamp for Liverpool på lørdag, og selv om han ikke klarte å holde nullen er han fornøyd med resultatet.

- Nå sikter jeg mot å spille 150 kamper til for denne klubben. Jeg er veldig glad for at vi vant kampen. Dette er en spesiell klubb. Det er en fornøyelse og et privilegium å spille foran The Kop og våre vidunderlige supportere, avslutter den spanske landslagsmålvakten.

Stadionkonferanse i Liverpool
Fotballfolk fra hele verden samles i dag i Liverpool for en konferanse om "sunne stadionanlegg". Over 200 delegater vil delta på konferansen på BT Convention Centre, før man samles til middag på Anfield.

Liverpool FC er en pionerklubb på området "sunne stadionanlegg", der målet er å ta vare på helsen til både besøkende, fans, spillere, ansatte og de som bør i lokalmiljøet. Blant annet får alle ansatte i klubben tilbud om årlige helseundersøkelser, og man satser på sunn mat i klubbens kantiner og restauranter.

Diouf i hardt vær igjen
Tidligere Liverpool-spiller El-Hadji Diouf har blitt forhørt av politiet etter at han har blitt anmeldt for rasistiske kommentarer mot en ballgutt i Blackburns bortekamp mot Everton i helgen.

- Merseyside-politiet etterforsker en episode der en 28 år gammel mann kom med rasistiske uttalelser i løpet av søndagens Everton-kamp på Goodison Park, bekrefter en talsmann for Merseyside-politiet.

Diouf kom i krangel med en ballgutt i første omgang av kampen, da senegaleseren gikk for å ta et innkast og ballgutten rullet ballen bort fra ham. Dette skal ha fått Diouf til å utbryte: "F*** off, white boy".

Diouf skal senere i kampen ha blitt offer for sterke mishagsytringer fra Everton-fansen.

Dette føyer seg bare inn i rekke av kontroversielle episoder med Diouf. I mars 2003 sa han seg skyldig i å ha spyttet på en Celtic-fan under Liverpools UEFA-cupkamp mot Celtic på Parkhead. Diouf ble bøtelagt med £5000 av retten i Glasgow, fikk en tilsvarende bot av Liverpool FC og ble suspendert i to UEFA-cupkamper.

I november 2004, mens han spilte for Bolton, spyttet han på Portsmouth-forsvarer Arjan de Zeeuw og ble utestengt i tre kamper og bøtelagt med to ukelønninger. Under tiden i Bolton ble han også bøtelagt med £500 for å ha spyttet appelsindrikk på en Middlesbrough-supporter.