Sunderland-kampen på Canal+

Liverpools bortekamp mot Sunderland blir vist direkte på Canal+ Sport 1. Burnley-manageren spiller reservelagskamp mot Liverpool! Mer TV-penger til PL-klubbene. Ian Rush støtter Stanley.

Liverpools neste ligakamp - Sunderland v Liverpool lørdag 17.oktober klokken 16.00 - blir vist direkte på Canal+ Sport 1. Det melder Canal+ på sine nettsider.

Burnley-manageren trekker på seg spillertrøya
Burnley-manager Owen Coyle vil trekke på seg spillertrøya igjen når Lancashire-klubben gjester Prenton Park for å spille reservelagskamp mot Liverpool i kveld. Coyle vil lede et ungt Burnley-mannskap, men vil få hjelp av førstelagsspillerne Christian Kalvenes, David Edgar og Richard Eckersley.

Burnley jakter sin tredje strake seier i reservelagsserien, og 43 år gamle Coyle, med nesten 250 scoringer på samvittigheten i løpet av karrieren, akter å bidra til det. Burnley-manageren spilte flere reservelagskamper for klubben i fjor, og tegnet seg sågar på scoringslista mot Accrington i april. Den tidligere Bolton-, Airdrie- og Motherwell-angriperen vil sammen med Wes Fletcher utgjøre spissduoen til gjestene i kveld.

Burnley er på sjuendeplass på tabellen, tre poeng bak Liverpool på andreplass, men har en kamp mindre spilt en kveldens vertskap.

Burnley stiller med følgende reservelag i kveld: Lund, Hoskin, Kalvenes, Anderson, Kudiersky, Edgar, Eckersley, Harvey, Coyle, Fletcher, McKee. Reserver: MacDonald, King, Knowles, McEneaney, Devenney.

Avspark på Prenton Park er klokken 20.00. Kampen kan ses på LFC TV, og vi kommer også til å oppdatere utviklingen fortløpende her på liverpool.no.

TV-pengene strømmer inn
Klubbene i Premier League kan forvente en økning i TV-inntektene de kommende sesongene etter at Premier League har solgt en større pakke TV-kamper til Astro All Asia Networks og ESPN i Malaysia. SportproMedia viser til malaysisk presse, og hevder at avtalen er verdt 233 millioner dollar. Avtalen strekker seg fra 2010/11-sesongen til 2012/13-sesongen.

Rush støtter Stanley
Liverpool-legenden Ian Rush gjør sitt for å berge den konkurstruede League Two-klubben Accrington Stanley. Rush vil være æresgjest ved en sportsmiddag i Dunkenhalge Hotell i Accrington den 29.oktober, der Stanley fortsetter pengeinnsamlingen for å klare å betale skattekravet som truer klubbens eksistens.

- Det vil være ille for de lokale supporterne om klubben gikk konkurs, så jeg ønsker å bidra med all den hjelp jeg kan gi Stanley, sier Rush til Lancashire Telegraph.

- Lokalsamfunnet og supporterne her trenger hjelp, så dersom vi også kan gjøre noe i Liverpool, vil det forhåpentligvis bidra til at vi redder klubben fra konkurs, legger han til.