Torres og Skrtel i startoppstillingen?

Tony Barrett i Liverpool Echo skriver at både Fernando Torres og Martin Skrtel har erklært seg selv klare til å starte FA-cupkampen mot Preston. Liverpool betaler £300000 for Palsson.

Fernando Torres og Martin Skrtel har gitt Liverpool et løft foran FA-cupkampen mot Preston i morgen. Begge skal være friskmeldte til å kunne starte oppgjøret på Deepdale, melder Liverpool Echo.

Stjerneduoen har gått glipp av store deler av sesongen med skader, men skal nå være klare for en retur. Rafael Benítez vil se hvordan de fungerer på dagens treningsøkt før han bestemmer om de skal brukes fra start på Deepdale.

Skrtel spilte de siste 11 minuttene i Liverpools 5-1-seier mot Newcastle på søndag. Slovaken har vært ute med en korsbåndsskade siden kampen mot Manchester City i begynnelsen av oktober, men har trent for fullt denne uken.

I de tre måndene 24-årinen har vært på sidelinjen, har Sami Hyypiä og Daniel Agger byttet på å spille ved siden av Jamie Carragher i midtforsvaret. Alvaro Arbeloas pådro seg en hamstringskade før jul, og Jamie Carragher har derfor spilt på høyre back de siste to kampene. Rafael Benítez skal være henrykt over å ha Skrtel tilgjengelig igjen.

Fernando Torres har ikke spilt siden 1-0-seieren mot Marseille i slutten av november. Stadig problemer med hamstringen har ført til at spanjolen kun har vært på banen i halvparten av Liverpools kamper denne sesongen.

Rafael Benítez må vurdere om han skal gi duoen tillit i startoppstilingen allerede nå, eller om han skal sende dem gradvis tilbake i aksjon. Tony Barrett skriver at manageren ikke vil ta noen sjanser med "El Niño", men vil være 100% overbevist om at spilleren er kvitt skaden.

£300000 for Palsson
Liverpool Echo bekrefter at Liverpool er i ferd med å sikre seg Gudlaugur Victor Palsson. 17-åringen fra AGF Aarhus vil koste Liverpool cirka £300000. Midtbanespilleren har 10 aldersbestemte landskamper på U18-/U17-nivå for Island.