Torres spilte med smerter

Fernando Torres avslører at han spilte med smerter mot Manchester United. Han måtte sette ballen i nærmeste hjørnet. Selvtilliten er tilstede for å holde det gående mot Arsenal og Fulham.

Torres scoret åpningsmålet mot Manchester United. Spissen var tilbake etter en adductorskade, men innrømmer at han ikke var i slag.
- Jeg var egentlig ikke på mitt beste. Vi visste før kampen at jeg ikke kunne spille for 100% fordi jeg hadde smerter ved noen bevegelser, men i slike kamper betyr ikke smerte noe, sier Torres til Liverpoolfc.tv.

Spanjolen står med ni nettkjenninger denne sesongen etter at han kom fri fra Rio Ferdinand og satte ballen i mål ved nærmeste stolpe midtveis ut i 2.omgang.
- Jeg føler litt smerte når jeg skyter på skrått, så jeg kunne bare skyte mot nærmeste stolpe. Det var det eneste jeg kunne gjøre, avslører Torres.

Liverpool ligger nå fire poeng bak Manchester United og seks bak ligaleder Chelsea.
- Jeg er virkelig glad for fansen og spillerne. Vi skal nyte dette. Vi er med i tittelkampen igjen. Vi visste før kampen at vi måtte vinne, og det gjorde vi. Nå har vi litt selvtillit, men vi må holde det gående på onsdag mot Arsenal i Carling Cup.

- Så må vi være fokusert på Fulham. Men vi føler oss som et sterkt lag igjen fordi vi jobber sammen som tidligere.

- Vi får se hva som skjer og så se til slutt.