Trio fortsatt ute

Arbeloa, Degen og Dossena på skadelisten. Gerrard skulle ha spilt mot Preston uansett. Benítez forteller om smertefull sykdomsperiode, men trenger fortsatt tid. Ingen målfeiring fra Mellor.

Rafael Benítez kunne i går bekrefte at Fabio Aurelio, Martin Skrtel og Fernando Torres er i troppen til kveldens FA-cupkamp mot Preston. Det betyr at tre spillere fortsatt står på skadelisten.
- Degen, Arbeloa og Dossena vil ikke være involvert, men Aurelio, Skrtel og Torres er i troppen, forteller Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

Alvaro Arbeloa pådro seg en hamstringstrekk lille julaften. Det ble da rapportert at backen ville være ute av spill et par uker.

Andrea Dossena var ikke i troppen til kampene mot Arsenal, Bolton og Newcastle. Det har ikke kommet noen opplysninger om hvilken type skade det dreier seg om. Det har også vært nevnt at han har slitt med sykdom.

Philipp Degen fikk en smell i ligacupkampen mot Tottenham 12.november. Sveitseren er fortsatt ute etter at det ble konstatert brudd i et mellomfotsbein.



Rafael Benítez avslørte på gårsdagens pressekonferanse at Steven Gerrard kommer til å spille mot Preston. Manageren påpeker overfor Liverpool Daily Post at kapteinen ville ha spilt uavhengig av nattklubbepisoden.
- Jeg ville ha brukt ham likevel. Han har spilt bra, og jeg ønsker å beholde momentumet. Vi har en uke til neste kamp, så vi har mye tid til restitusjon.

Rafael Benítez måtte gjennom to nyresteinoperasjoner før jul. Han sier sykdomsperioden har vært meget smertefull. Han har fortsatt problemer med å bevege seg, og vil trenge noe mer tid for å bli helt frisk.
 - Jeg er i bedring, men jeg vil trenge tid fordi jeg har hatt to operasjoner. Den første uken var veldig, veldig smertefull. Etter Arsenal-kampen var jeg litt verre fordi du er mer anspent og stresset. Etter den andre operasjonen følte jeg meg bedre.

- Jeg liker å være involvert på melwood hver dag, så det har vært vanskelig. Men jeg hadde ikke noe valg. Det har vært positivt for helsen min.

- Jeg kommer ikke til å være på benken fordi jeg kan ikke bevege meg skikkelig eller rope. Hvis du ikke har mye energi som du kan overføre, er det bedre å sitte på tribunen og overlate det til Sammy Lee og Mauricio Pellegrino.

- Helsemessig ville det vært lettere om jeg ble hjemme. Jeg vil bli frisk før eller senere. Men jeg synes det er viktig for meg å være der.

Ingen målfeiring fra Mellor
Neil Mellor kommer ikke til å feire scoring hvis han scorer mot de røde i dag.
- På ingen måte. Ikke i det hele tatt, uttaler Mellor, som har scoret åtte mål for Preston denne sesongen.

- Selvsagt er det noe jeg er ivrig etter å gjøre på personlig og profesjonelt nivå. Alle som scorer mot Liverpool vil være ovenpå. Hvis jeg scorer, vil jeg på ingen måte feire. Det er sikkert.

- Jeg vil være fornøyd med meg selv, men jeg skal vise respekt for klubben og fansen. Jeg har lært alt jeg kan i Liverpool, og jeg hadde noen store øyeblikk der. Det vil være respektløst av meg å feire scoring mot dem.