Utelukker ikke flere kjøp

Benítez avviser ikke at det kan bli gjort enda et spillerkjøp før 1.september, men det avhenger av skadesituasjonen i klubben. Tap for Kacaniklic. Gregory Vignal til Birmingham.

Liverpool har for øyeblikket tre midtstoppere på skadelisten, men Carragher og Skrtel ser ut til å rekke ligaåpningen mot Tottenham. Det har likevel vært spekulert på om Rafael Benítez kommer til å hente inn en ny midtstopper. Michael Turner, Sylvain Distin og Ryan Shawcross er navnen som har blitt nevnt. Pressen lurte i dag på om Alberto Aquilani var det siste spillerkjøpet i sommer.
- Vi jobber hele tiden. Alle klubber må jobbe helt til slutt sånn i tilfelle. Man vet ikke om det kan bli skader eller problemer. Vi jobber hardt helt til slutt, sa Benítez til pressen.

Rafael Benítez fikk spørsmål om han har mer penger å bruke på spillere før overgangsvinduet stenger.
- Det er bedre enn å snakke om dette, vi har våre penger og vårt budsjett. Vi jobber hardt med de pengene vi har. Forhåpentligvis kan vi få det slik vi ønsker.

Rafael Benítez lo og ristet på hodet da navnet Christian Poulsen ble nevnt som et mulig transfermål. Svaret ble etter hvert et kontant nei.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.

Tap for Kacaniklic
Sverige U19 tapte 0-1 mot Finland U19 i en treningskamp i Vaajakoski. Finnene fikk da revansje for 2-3-tapet på tirsdag. Alexander Kacaniklic ble byttet inn i det 78.minutt.

Vignal klar for Birmingham
Gregory Vignal er tilbake i Premier League. Venstrebacken imponerte på prøvespill i Birmingham etter å ha forlatt Lens. Han har nå signert en ettårskontrakt på St. Andrews og har opsjon på ytterligere ett år.