- Cole får £90,000 i uken

I følge Andy Hunter i The Guardian vil Joe Cole tjene £18,7 millioner over 4 år - £90,000 i uken når han nå har skrevet under for Liverpool. West Ham tilbød mer, men spilleren takket nei til både Arsenal og Tottenham.

Til tross for at West Ham tilbudte mer penger, og at både Arsenal og Tottenham kunne friste med Champions League-fotball, valgte Joe Cole å flytte fra London for å gå til Liverpool. I følge Andy Hunter skal Joe Cole bli av klubbens aller best betalte spillere, og tjene £90,000 i uken på fireårskontrakten.

Det er vanlig at spillere som kommer vederlagsfritt på Bosman-overganger blir godt lønnet, og totalt vil han tjene £18,7 millioner om han fullfører kontrakten sin med de røde.

Roy Hodgson og Christian Purslow skal håpe at denne overgangen viser Fernando Torres og Steven Gerrard at klubben mener alvor, og at det er grunn til å forbli i klubben, til tross for fjorårets svake sesong og klubbens finansielle situasjon. Andy Hunter skriver videre at Liverpool ikke har mottatt noen bud på noen av sine stjernespillere, til tross for interesse fra Chelsea, Real Madrid og Inter.