- Jeg kom hit for å vinne medaljer

Paul Konchesky har vært på det tapende laget i to finaler, men håper å ta det siste steget med Liverpool.

Paul Konchesky var med å tape FA-cupfinalen mot Liverpool i 2006, mens han forrige sesong måtte lide nederlag med Fulham i Europa League-finalen mot Atlético Madrid. Backen håper å ta steget helt til topps denne sesongen.
- Forrige sesong var svært skuffende og oppskakende. Vi var så nærme, men likevel så langt unna, sier Konchesky til Liverpoolfc.tv.

- Forhåpentligvis kan jeg ta enda et steg videre med Liverpool og få vinnermedaljen. Det såret mer i fjor (enn i 2006). Det var sent i ekstraomgangene og det var ingen vei tilbake.

- Jeg håper at jeg kan få en vinnermedalje her fordi jeg føler at jeg nå er i en klubb hvor jeg kan klare det. Jeg kan ikke vente med å forsøke å vinne noe her. Forhåpentligvis blir det i år.

- Det ville være flott å gjøre det i Dublin. Vi skal ta hver kamp som den kommer. Hvis det kommer nærmere, kan vi kanskje begynne å tenke på det.

Uavgjort i Romania vil være nok til å sikre plass i 16.delsfinalen, og da kan fokus rettes mot Premier League de neste månedene.
- Vi har møtt noen av topplagene og tatt poeng fra dem. Vi har nå en rekke med kamper hvor vi kan plukke poeng. Forhåpentligvis kan vi klare det, det begynner med Europa League og så Aston Villa.

- Vi må bare gå ut og få så mange poeng som vi kan. Vi kan ikke bekymre oss om andre lag, men alle ser ut til å beseire hverandre.

- Vi ønsker å være laget som beseirer alle. Hvis vi klarer det, kan vi være tilbake i toppen. Det faktum at vi ikke møter Villa før på mandag betyr at vi vil få mer tid til å hente oss inn fra e-cupkampen og få arbeidet noe på treningsfeltet. Det er en stor kamp for oss. Forhåpentligvis kan vi ta tre poeng.