- Liverpool fortsatt et topplag

Mick McCarthy avviser at et skaderammet Liverpool skulle være noe annet enn ett topp fire lag. Nyervervede lånespillere med i troppen til Wolverhampton.

Geoffrey Mujangi Bia og Adlene Guedioura er med i troppen til Wolverhampton før tirsdagens hjemmekamp mot Liverpool. Begge spillerne er utlånt fra belgiske Charleroi. Mujangi Bia ble spilleklar til helgens kamp i FA-Cupen mot Crystal Palace, mens man håper at midtbaneankeret Guedioura skal få sin internasjonale klarering i tide til avspark. Mujangi Bia har vært innom det belgiske landslaget etter å ha blitt født i Kongo, mens Guedioura representerer Algerie selv om han er født og oppvokst i Frankrike.

- Adlene er en allround midtbanespiller som er veldig mobil, sier Mick McCarthy til Wolves' hjemmeside. - Teknisk er han også meget bra og har fysikk nok til å kunne håndtere det å spille i Premier League.

- Geoffrey viste glimt av hva han kan mot Crystal Palace, da han slo inn et par flotte innlegg og kom til et par scoringsjanser. Begge vil være med i troppen mot Liverpool.

- Når Liverpool ikke har med Gerrard og Torres spiller de på samme måten, men ikke like bra, sier manager McCarthy før kampen på Molineux.

- Jeg så dem imidlertid mot Spurs forrige uke og de spilte meget bra. De gjorde en veldig profesjonell jobb. De hadde et meget solid lag og Dirk Kuyt, som scoret begge målene, var fremragende.

- Å antyde at dersom Gerrard og Torres ikke spiller så skulle de ikke lenger være ett topp fire lag er bare sprøtt å si. La oss ikke undervurdere dem bare fordi at de mangler disse spillerne, sier Mick McCarthy før en kamp hvor Stevie G nå synes å ha en god sjanse til å spille. Han har også sine egne problemer, etter tre tap på rad hvor man etter 0-2 på Anfield i romjula har tapt 0-3 mot Manchester City og 0-2 mot Wigan hjemme.

- Vi behøver nå å få noen poeng igjen. Vi har spilt bra i periodevis mot noen av de beste lagene. Kanskje har vi ikke hadde den flaksen som du behøver i slike kamper. La oss håpe at det kan forandre seg til tirsdag.

- Folk sier at vi har Hull kommende helg og spør om det er viktigere å ta poeng i den kampen, men vi ønsker å ta poeng i alle kamper, fortsetter en McCarthy som fikk mye kritikk da han nylig benyttet reservelaget i en ligakamp på Old Trafford. - Jeg vil aldri sette en kamp foran en annen.

- Hvis vi kunne ta seks poeng på de to neste kampene, da vil begge seirene være like viktige.