- Mascherano har sagt han vil gå

Roy Hodgson sa på dagens pressekonferanse at Javier Mascherano har gjort det klart at han ikke ser sin fremtid på Anfield, rapporterer Sky Sports News. Oppdatert.

I går skrev troverdige Tony Barrett i The Times at Javier Mascherano skal ha fortalt Roy Hodgson at han ikke vil fortsette sin fotballkarriere på Anfield, og at han ønsker seg bort. På dagens pressekonferanse på Anfield fikk manageren naturlig nok spørsmål om situasjonen til Mascherano, og Hodgson bekreftet at den argentinske landslagskapteinen har indikert at han vil forlate Liverpool FC, melder SkySports News.

Oppdatert:

- Ja, han ønsker å forlate klubben, og han har gjort det helt klart. Han ønsket å gå i fjor også, men han har kontrakt her hos oss, og ønsker å forlate nå også. Han er fortsatt vår spiller og har kontrakt med oss i to år til.

- Det skuffer meg, men er ikke uvanlig. Det vil alltid være spillere i klubben som ønsker å gå. Noen får gå, andre får ikke. Han er fortsatt under kontrakt hos oss, og vi forventer at han foholder seg til den inntil den dagen, enten den kommer eller ikke, hvor han forlater oss.