- Raider ikke Fulham

Roy Hodgson har ingen planer om å hente de beste spillerne fra sin tidligere klubb, og har stor respekt for alle på Craven Cottage. Sammy Lee kan bli. Spirit of Shankly arrangerer Independence Day på søndag.

Mange har forventet seg at Roy Hodgson kom til å forsøke å hente Brede Hangeland med seg fra sin gamle klubb når han nå tar fatt på oppgaven med å få Liverpool tilbake blant topp 4. Hodgson har ikke planer om å raide sin tidligere klubb.

- Jeg kommer ikke til å raide Fulham. Jeg har sagt fra om det til klubben, som var så gode mot meg at de lot meg prate med Liverpool, og etter det lot meg ta jobben der. Jeg har stor respekt for alle der, og hadde en fantastisk tid. Jeg hadde stor støtte fra eier Al Fayed og chief executive (Allistar Mackintosh). En ting jeg sa til dem var at jeg ikke kom til å raide Fulham Football Club, fordi det ville ikke være en riktig ting å gjøre, sier Roy Hodgson i et intervju med Liverpoolfc.tv.

Hodgson fikk også spørsmål om hva som vil skje med Rafa Benítez sin assistent, Sammy Lee.

- For øyeblikket har det ikke vært et tema. Han har holdt fortet og klargjort pre-seasontreningen, men jeg kan ikke prate om støtteapperatet i detalj, fordi, som spillerne, er dette temaer i vil prate seriøst om de neste dagene. Jeg vil ikke komme med uttalelser som kan slå tilbake på meg. Jeg kjenner Sammy, og vil være glad for å kunne arbeide med han, så får vi ta det derfra. Det kommer til å bli en del viktige diskusjoner mellom meg, styreformannen og Christian Purslow over de kommende dagene, avsluttet Hodgson.

Independence Day på søndag
På dagen USA feirer sin nasjonaldag, vil ShareLiverpoolFC og Spirit of Shankly arrangere et arrangement de kaller Independence Day i St. Georges Hall i Liverpool. Arrangementet starter kl 12.00 lokal tid, og et vil bli holdt taler - blant annet av John Aldridge, som er ShareLiverpoolFC sitt ansikt utad. Lokale politikere vil også tale, i tillegg til at folk som Pete Wylie, Ian MacNab, John Power og Peter Hooton vil opptre.

Dersom du er i Liverpool på søndag oppfordres du til å delta på arrangementet. For mer informasjon, besøk denne linken.