- Tror begge forsvinner

Den velinformerte sportsjournalisten Tony Evans i The Times tror både Fernando Torres og Steven Gerrard forsvinner fra klubben i sommer. Han sier spillerne er klar over hvilken situasjon Liverpool FC er i. Han tror kapteinen havner i Madrid og Torres til Chelsea.

Det har allerede i sommer vært mange spekulasjoner rundt Fernando Torres og Steven Gerrard sin fremtid, og vi må nok belage oss på at det vil fortsette slik, enn så lenge Liverpool FC er i amerikanske hender. Tony Evans er en velinformert journalist som skriver for The Times, og han sier i et intervju med talkSPORT i dag at han tror klubben vil miste begge sine stjerner i sommer.

- Jeg tror ikke de vil bli. De kan se hva som foregår i kulissene i klubben. De ser mer enn media, supporterne, og de vet hvilket rot det er i klubben. De har blitt gitt løfter og garantier de siste 18 måneder som har blitt brutt. De har blitt fortalt at det skal komme store spillere, penger i klubben, investering og nye eiere. Ingenting har skjedd. Tror du de tror på de i styret? Ingen sjanse. De ønsker ikke skuffe supporterne, men rotet klubben er i er ingen av deres skyld, sier Evans til talkSPORT.

- Jeg  tror Chelsea vil forsøke seg på Torres igjen. De tror de kan få han billigere enn markedsprisen fordi Liverpool er så desperate etter penger. Jeg tror Gerrard går til Real Madrid, og et salg der til kan lettere selges til supporterne, avslutter han.