- Vi har selvtillit nå

Torres mener at laget nå fremstår på en helt annen måte enn i første halvdel av sesongen. Glen Johnson hyller samholdet i troppen, og påpeker at de har troen. Bruce synes Liverpool var for gode.

Fernando Torres scoret to flotte mål da Liverpool vant 3-0 mot Sunderland. Toppscoreren mener selvtilliten er tilbake i laget.
- Dere kan se laget er annerledes enn i første del av sesongen. Vi har selvtillit nå og vi kan slå hvem det måtte være, uttaler Torres.

- Vi må vinne alle våre kamper frem til sesongslutt og vente på de andre resultatene, men vi er på rett vei.

- Vi er mye bedre i siste del av sesongen. Nå har vi seks kamper igjen. Vi må være like gode borte som vi er hjemme.

Torres' første mål var et vidunderlig skudd i lengste kryss, men han er ikke enig at det er hans beste scoring.
- Jeg tror jeg har scoret noen bedre enn det. Forhåpentligvis har jeg ennå det beste til gode.

- Hovedsaken er at jeg scorer fordi laget spiller meget bra. De gir meg flotte målgivende. Det andre målet ved Glen var fantastisk. Vi skal fortsette å ha det gøy og score, det er jobben min.

- Troen er der
Glen Johnson hyller samholdet i troppen. Alle drar i samme retning, og de skal jobbe for å ta tre poeng i hver av de gjenstående kampene.
- Troen er der. Hvis den ikke var det, ville det ha vært poengløst å spille. Guttene holder tett sammen med støtteapparat. Alle drar i samme retning. Jeg tror vi kan klare det.

Tottenham ligger fire poeng foran Liverpool. Men London-laget har blant annet kamper mot Man City, Man United, Chelsea og Arsenal igjen.
- Det er ikke noe vi har tenkt på. Vi forsøker å ta hver kamp som den kommer og prøver å ta tre poeng i hver kamp.

- Vi vet også at målforskjellen kan bli avgjørende for oss mot slutten av sesongen, så vi jobber for å holde buret rent så mange ganger som vi klarer og vi fortsette å score mål.

Glen Johnsons tredje nettkjenning for sesongen kom med venstrefoten.
- Det er noe jeg alltid har vært komfortabel med å gjøre, gå innover og skyte med venstre. Jeg er fornøyd med måten det gikk til her.

- Liverpool var altfor gode for oss
Sunderland-manager Steve Bruce innrømmet at hans lag ble slått av et langt bedre lag.
- Noen ganger blir man grundig og ordentlig slått. I 1.omgang var spesielt Torres og Steven Gerrard mesterlige. Noen ganger må du bare si "bra gjort", sier Steve Bruce.

- Det er hardt å ta, men i dag var Liverpool altfor gode for oss. Jeg forventer mer tøffhet fra oss og at vi står opp og kjemper mer.

- Måten vi startet på var skuffende. Vi burde ha kommet bedre i gang. Vi gjorde det altfor lett for dem. De var langt bedre enn oss. Vi kunne ikke få tak på dem.

Bruce føler at Torres var ustoppelig.
- Det var et vidunderlig mål, det første. Vi vet at han er klasse når han spiller slik. Han er en fantastisk spiss, og det var hans dag i dag.