- Vi skal levere varene i morgen

Roy Hodgson føler seg trygg på at publikum vil få se et heltent og mye bedre Liverpool mot Sunderland i morgen, enn det som var tilfelle mot Northampton på onsdag.

Manageren vil som tidligere nevnt bytte ut hele laget fra Northampton-kampen, og håper det skal gjøre susen.

- Det blir en tøff test for oss i morgen. Jeg er ganske sikker på at mine spillere vil gå ut på banen og vise at de er veldig gode spillere som kan levere varene. Det er den beste måten å gjenvinne respekten hos fansen på. Å spille godt, noe som forhåpentligvis medfører at vi vinner, uttalte Hodgson til et samlet pressekorps på Melwood.

- I motgang må du forsøke å ri av stormen. Det er ingen ord som vil forbedre situasjonen. Det er ingenting jeg kan si som vil forandre resultatet på onsdag eller reparere skaden som ble gjort ved at vi røk ut av Carling Cup, la han til.

- Det som kan snu stemningen er en god forestilling i morgen og en god forestilling mot Utrecht, og deretter en god forestilling neste søndag mot Blackpool. Først da vil kanskje stemningen og de rådende holdninger snu.

- Vi må prestere, og i morgen vil vi gå ut og prestere bra gjennom hard jobbing. Det føler jeg meg trygg på.

- Vi stilte med fire eller fem debutanter på onsdag, og vi stilte ikke med en eneste spiller som har spilt fast den siste tiden med unntak av Jovanovic. Folk er dumme dersom de tror at morgendagens lag vil være like sårbart som laget som Northampton slo.

- Alle spådde at vi ville få en tøff start på sesongen med det kampprogrammet vi hadde og spillere som både forlot og kom til klubben. Det har vist seg å holde stikk.

- Vi har hatt noen gode stunder, inkludert fem strake seire i Europa League. Det var flott, og spillerne leverte gode prestasjoner. Men vi har dessverre også hatt dårlige stunder, som 3-0 tapet for Manchester City og ligacuptapet mot Northampton. Så resultatene har vært veldig varierende.

- Men jeg har stor tro på laget, og at det, sesongen sett under ett, vil gjøre det bra. Men du vinner ikke kamper ved å prate om dem,og du vinner heller ikke kamper kun fordi du ønsker å vinne dem. Sunderland vil også ønske å vinne. De fikk en sen utligning mot Arsenal, som de må ha vært meget godt fornøyd med. Men de tapte mot West Ham i ligacupen i midtuken, og det med praktisk talt hele sin førsteelever på banen.

Journalistene undret på om Hodgson hadde en beskjed til supporterne etter tapet for Northampton.

- Denne klubben har fantastiske supportere, og når du ikke klarer å gi fansen det resultatet du ønsker å gi dem, føler du et enormt ansvar fordi du vet hvor mye det betyr for dem. Du vet de bryr seg, hvor lidenskapelige de er, og hvor desperat de ønsker å vinne ting. De ønsker at Liverpool igjen skal toppe tabellen.

- Det er ikke mye jeg kan si til dem som de ikke vet fra før. De kom til kampen og forventet at vi skulle spille godt og slå Northampton. Vi klarte ikke det, og da er det ikke mye jeg kan si til dem utenom at vi jobber hardt som klubb for å bli bedre. De må heller ikke forveksle laget som spilte på onsdag med laget som spilte mot Manchester United og som kommer til å spille mot Sunderland.

- Jeg var langt nede etter onsdagens kamp. Det ville ha vært ganske overraskende om jeg ikke var det. Jeg trodde ærlig talt, og jeg tror det fortsatt, at det laget vi benyttet var kapable til å vinne kampen. Northampton skal ha honnør. Jeg prøver ikke å ta noe av æren fra dem. Men jeg var ekstremt skuffet over vårt spill.

- Det var en stor mulighet for laget som spilte til å imponere meg. En mulighet som det dessverre ikke var mange av dem som tok vare på. Men dette har fint lite med morgendagens kamp å gjøre.

- Jeg har opplevd mange skuffelser opp gjennom årene. Du kan ikke jobbe i 35 år på dette nivået uten å oppleve skuffelser. Vi må akseptere den kritikken både jeg og laget blir gjenstand for. Det er ikke akseptabelt å ha hjemmekamp i Carling Cup mot et lag fra lavere divisjoner uten å vinne.

- Resultatet var virkelig ille for klubben, og har satt oss tilbake. Det har ført til at vi har blitt hardt kritisert, og trolig er det fortjent. Men jeg føler det blir gjort svært mye ut av de dårlige resultatene. Hadde vi hatt et positivt resultat på onsdag, ville vi hatt en positiv pressekonferanse i dag, da folk heller ville ha snakket om kampen mot Manchester United sist helg, og hvor bra vi gjorde det i annen omgang der. Men det er ikke tema lenger nå.