- Vi vil fortsette å kjempe

Dirk Kuyt innrømmet at det Liverpool viste i Utrecht ikke var av ønsket klasse, men at det var bra å holde buret rent på bortebane i Europa. Fornøyd som angrepsmakker til Torres.

Dirk Kuyt spilte på topp sammen med Fernando Torres i en mer tradisjonell 4-4-2 oppstilling mot Utrecht. Nederlenderen synes det gikk brukbart sammen med Torres, selv om dette ikke var Liverpool på sitt beste.

- I dag skapte vi en sjanse sammen, konkluderte Dirk etter muligheten Fernando Torres hadde noen minutter ut i 2.omgang.

- Det fungerte bra mot Sunderland og West Brom, slik at jeg tror vi kan spille bra i sammen. I dag var det imidlertid ikke den beste kampen verken for oss eller laget.

- Det er bare et spørsmål om tid for Fernando. Jeg sa det samme etter kampen mot Sunderland da folk snakket om at han ikke scoret mål, men han bidro likevel med to målgivende.

- I dag misset han én sjanse, men han er menneskelig og kan misse sjanser som alle andre. Jeg er sikker på at målene vil komme.

- Det var en virkelig tøff kamp. Vi var ikke på vårt beste, men vi vil fortsette å kjempe.

- Vi skapte noen gode sjanser, men det gjorde de også. Jeg synes vi skal være fornøyde med 0-0.

- Det som var bra i kveld var at vi holdt buret rent. Uavgjort borte i Europa er ikke verst og vi har fire poeng fra to kamper. Nå gjelder det bare å holde det gående og vinne på søndag.