- Viktig sommer

Liverpool-legenden Alan Hansen tror Liverpool kan klare å tiltrekke seg gode spillere selv om klubben står utenfor Champions League kommende sesong. Martin Skrtel skriver blogg under VM. Rød seier i supporterkamp.

Alan Hansen mener Liverpool står overfor en meget viktig summer. Stopper-legenden tror at to eller tre kvalitetskjøp kan bringe de røde tilbake i kampen om ligatittelen.
- Liverpool er fortsatt Liverpool. De er fortsatt store og har den flotteste støtten i verden, uttaler Alan Hansen til Radio City.

- Liverpool må glemme hva som har skjedd og konsentrere seg om det som ligger foran dem. Det kommer til å bli vanskelig, men se på 1986/87 da Everton vant ligaen og vi ble nummer to. Jeg visste at vi var langt unna. Kenny Dalglish visste det også. Han hentet inn Barnes, Beardsley, Aldridge, Spackman og Houghton.

- Det snudde det rundt på en måte du ikke kunne tro. Vi gikk fra å nesten ikke være gode nok til å bli et flott lag.

- Forhåpentligvis kan det skje med dette Liverpool-laget fordi de har noen gode spillere. Hvis de bare kan få to eller tre som kan gjøre en jobb.

Hansen mener at Liverpool ikke er den eneste klubben som kommer til å forbedre spillerstallen.
- Nesten sesong må vi gjøre det bedre, det er det ingen tvil om. Hver sesong er viktig. Hvis man ser seg rundt, så trenger også Chelsea og Manchester United å fornye stallen, og Arsenal trenger spillere.

Skrtel skriver dagbok fra VM
Martin Skrtel har bestemt seg for å skrive dagbok fra VM-sluttspillet i Sør-Afrika på sin nettside.
- Jeg skal skrive i min blogg hver gang det er mulig. Og grammatikken? Ingen problemer med det!

- For å være ærlig er jeg en amatør- Men jeg må innrømme at jeg liker det svært godt. Jeg er veldig glad for å skrive brev og sette sammen ord på en interessant måte for folk. Det er ganske morsomt, men jeg kan klare å laste det opp på min nettside.
- Jeg hadde aldri problemer med skriving på skolen, men jeg har ikke gjort det på lenge. Så je må forbedre meg litt.

Liverpool vant supporterkamp
Liverpool Echo opplyser at laget med Liverpool-supportere beseiret Juventus-fansen med 5-3 i supporterkampen som ble spilt på The Academy i Kirkby for å markere 25-årsdagen for Heysel-tragedien.