Agger i trening

Benitez bekrefter at Daniel Agger er tilbake i trening. Ingen problemer for Steven Gerrard. Rafa sier at man vil jobbe helt til transfervinduet stenger i et forsøk på å styrke troppen.

På dagens pressekonferanse på Melwood kom manageren med en oppdatering på skadesituasjonen, hvor den positive nyhetene var at Daniel Agger nå er tilbake i trening. Hvorvidt dansken er med i troppen til morgendagens kamp mot Bolton kunne imidlertid ikke Rafa bekrefte.

- Agger trener, noe som er gode nyheter, bekreftet Benitez. 

- Johnson, Benayoun, Aurelio og Torres er alle fortsatt skadet.

- Han er okay, sa Rafa på direkte spørsmål om Fernando Torres etter spissens meniskoperasjon. - Han er fornøyd og er i god fremgang. De har alle bra fremgang.

Benitez bekreftet også at Steven Gerrard ikke har fått noen reaksjon etter å ha kommet tilbake før skjema til kampen mot Wolves, mens Nabil El Zhar og Martin Kelly fortsetter å trene uten problemer etter å ha blitt friskmeldte av sine langtidsskader.

Manageren forklarte også at man jobber aktivt med å prøve å hente inn en spiller eller to før transfervinduet stenger på mandag ettermiddag, og at penger man har fått inn på salg vil kunne gjøre det mulig å hente forsterkninger.

- Vi har arbeidet og vil fortsette å arbeide med å finne spillere i forskjellige posisjoner, men det er ikke lett å finne en god spiller eller en spiller som har det nivået vi har i vårt lag.

- Vi kommer til å prøve helt til det er slutt, og hvis vi ikke får til noe vil vi greie oss med det vi har.

- Vi er rimelig fornøyd med troppen og har spillere som er på vei tilbake fra skader. Å finne noen spillere som er bedre enn det vi allerede har her, og som er tilgjengelige, er ikke lett.

- Hvis det er behov for å gjøre noe, så har vi solgt spillere og kan få det til.