Bradley: - Fruktbart møte

Byrådsleder Warren Bradley sier at møtet mellom Liverpool kommune, Liverpool Universitet, Everton og Liverpool var fruktbart for å se på planen for sportstrategien i byen.

Liverpools managing director Christian Purslow og hans kollega Robert Elstone i Everton møtte i går representanter for Liverpool kommune og Liverpools Universitet.

Liverpool gjorde det klart at klubben forplikter seg til å bygge nytt stadion til £400M selv om er problemer med finansieringen av stadionalegget med en kapasitet på 60000 tilskuere.

Everton-supportergruppen Keeping Everton in Our City har kommet med forslag om et fotballkvartal i Stanley Park, men prislappen på £700M blir for dyr.

Byrådsleder Warren Bradley sier at møtet var fruktbart for å se på planen for sportstrategien i byen.

- Vi diskuterte hvordan man skal utvikle en sportstrategi - en idrettsby med fotballklubbene i hjertet av den. Det er utenkelig for meg at vi ikke har utviklet en idrettsby-ethos. Det er neste etappe av byfornyelsen.

Han fortalte at Tom Cannon, Professor of Strategic Development ved Liverpool Universitet, nå skal snakke med fotballforbundet for å jobbe med ideen.

- Planene er for tiden i konseptfasen, tillegger Cllr Bradley.