Broughton: - Bare et av flere bud

I følge styreformann Martin Broughton er budet fra Kenny Huang bare et av flere. Målet er å få i stand en avtale før overgangsvinduet stenger, men ingen tidsfrist er satt. I følge Guardian er amerikanernes prisforlangende $800m (£504m).

Selv om The Times-journalist Tony Evans hevder budet fra Kenny Huang er det eneste alternativet, sier styreformann Martin Broughton det samme som BBC - nemlig at det ligger flere bud på bordet. Målet er å få ting sluttført før overgangsvinduet stenger.

- Målet vårt er enda å få dette i orden før overgangsvinduet stenger. Det er målet vårt, men vi har ikke satt noen tidsfrist, og vi vil fortsette å jobbe for å få det sluttført, sier Broughton til The Guardian.

Dersom det stemmer at det ligger inne flere bud på klubben kan amerikanerne ha mulighet til å selge klubben med stort overskudd. De vil dog ikke ha siste ordet når styret skal velge hvem de skal selge til.

- Både George Gillett og Tom Hicks sitter i styret, og de har gitt forsikringer om at det er Kop Holdings som er ansvarlig for salget.

I følge The Guardian er amerikanernes prisforlangende $800 millioner. Langt mindre enn de £800 millionene som har blitt nevnt flittig i media, og dermed nærmere den realistiske markedsprisen på £325 millioner. Broughton sier videre at alle bud som kommer direkte til RBS ender opp hos han.

- Hvilket som helst bud som går direkte til RBS, og det har vært flere, blir sendt videre til meg og håndtert av Barcap. RBS er ikke involvert. Kontrollen er det styret som har.

I følge The Guardian anser Huang Fernando Torres som en veldig viktig brikke i sine planer, og at spanjolen er sentral i hans verdsetting av klubben.