Drømmer du om å spille på Anfield?

Nå kan drømmen gå i oppfyllelse. I mai spilles en kamp på Anfield som Ving har to plasser til. Alle reisende over 18 år kan bli med i trekningen om plass på lagene. Vinnerne er klare!

Dette ble vinnerne:

Vinnerne ble: Eldar Narve Brynjulfsen fra Oslo og Ingve Stokkereit fra Skodje.

Vi gratulerer og ønsker god tur!

------------------------

Ving og deres søsterselskap, Thomas Cook Sport, er Official Travel Partner til Liverpool FC og gir nå vekk to reiser til den spesielle kampen på Anfield. Den spilles onsdag 5. mai. Lagene vil bestå av Liverpool supportere og det planlegges også at to tidligere Liverpool spillere skal være "manager" for hvert av de to lagene.

Så om du drømmer om sette på deg drakten i garderoben på Anfield, løpe ut gjennom den berømte spillertunellen og score foran The Kop: Nå kan muligheten bli din som spiller på et av disse de to lagene!

Ving har 2 plasser som de ønsker å trekke ut blant alle LFCSCSBs medlemmer som i løpet av sesongen 2009/10 har reist (eller skal reise før sesongen er over).

I premien inngår flyreise mellom Oslo og Manchester t/r, overnatting i 1 natt på hotell i Liverpool og plass på det ene laget. Skulle du ønske å tilbringe lenger tid i Liverpool, vil Ving ordne det til en hyggelig pris).

Slik blir du med i trekningen
Dersom du ønsker å være med i trekningen ber vi deg sende en epost til [email protected] innen onsdag 14. april. Du må være over 18 år for å kunne delta i konkurransen/på arrangementet.

Det er viktig at du i eposten skriver ditt fulle navn og ditt bestillingsnummer. Har du reist på flere kamper velger du bare et av bestillingsnummerne (husker du ikke bestillingsnummeret ditt så skriv hvilken kamp du reiste på).