Fire Liverpool-kamper har blitt flyttet

Samtlige fire ligakamper som Liverpool skal spille i mars måned har blitt flyttet til ny kampdato grunnet TV-overføringer i UK. To til mandag kveld og to til søndag ettermiddag.

Wigan - Liverpool, som opprinnelig var terminfestet til lørdag 6.mars, skal nå i stedet spilles mandag 8.mars klokken 21.00 og vises direkte på ESPN. Vi gjør oppmerksom på at denne kampen kan bli omberammet på nytt dersom Wigan spiller seg frem til kvartfinalen i FA-cupen.

Liverpool - Portsmouth, som opprinnelig var terminfestet til lørdag 13.mars, skal nå i stedet spilles mandag 15.mars klokken 21.00 og vises direkte på ESPN. Vi gjør oppmerksom på at denne kampen kan bli omberammet på nytt dersom Portsmouth spiller seg frem til kvartfinalen i FA-cupen.

Manchester United - Liverpool, som opprinnelig var terminfestet til lørdag 20.mars, skal nå i stedet spilles søndag 21.mars klokken 14.30 og vises direkte på Sky Sports.

Liverpool - Sunderland, som opprinnelig var terminfestet til lørdag 27.mars, skal nå i stedet spilles søndag 28.mars klokken 17.00 og vises direkte på Sky Sports.

Dette melder Premier League på sine offisielle nettsider.