Gerrard advarer mot Chelseas sidebacker

Steven Gerrard advarer mot Chelseas sidebacker, og mener de er ligalederens fremste angrepsvåpen. Liverpool-kapteinen håper at selvtilliten som tre strake seire har generert, skal bidra til at de røde tar tre poeng mot serielederen.

- Vi har vunnet tre strake kamper nå, og jeg tror det er ideelt å gå til Chelsea-kampen med selvtilliten på vei opp i stedet for på vei ned, uttalte Steven Gerrard på radioprogrammet Call Collymore i kveld.

- Det siste vi ønsket oss var et tap mot Napoli etter to ligaseire. Da ville vi ha gått til morgendagens kamp med atskillig lavere selvtillit, legger han til.

- Roy Hodgson har fått en del kritikk, men det er bare normalt. Roy er fullt klar over hvor stor jobb han har tatt på seg, og at dersom Liverpools resultater ikke går den veien supporterne eller media forventer, så vil han få en del kritikk.

- Det viktigste er at vi har holdt sammen. Vi har kjempet oss gjennom denne perioden, og vi har prøvd oppnå resultater. De siste par ukene har det utvilsomt snudd for oss.

- Nå har vi en enorm mulighet i morgen til å ta med oss selvtilliten de tre siste resultatene har gitt oss, og forhåpentligvis få et positivt resultat mot Chelsea. For øyeblikket er de ligaens beste lag, så det blir lettere sagt enn gjort.

- Hele laget deres bidrar med scoringer. For meg fremstår sidebackene deres som deres fremste angrepsvåpen. De tetter igjen midt på banen, og så sender de sidebackene i angrep som om de skulle være vinger. Så vi må være våkne defensivt, om vi skal få det resultatet vi ønsker.