Gerrard hyller Carra

Steven Gerrard går i dag ut og hyller Jamie Carragher og lagkameratenes Liverpool-karriere foran morgendagens testimonial. Gerrard håper å få spille noen minutter i morgendagens kamp.

I morgen kl. 15.00 får Jamie Carragher sin testimonial på Anfield, når et Liverpool-lag bestående av nåværende og tidligere lagkamerater fra Carras år på Anfield skal møte David Moyes sitt Everton. Steven Gerrard er den som nå har spilt lengst sammen med jubilanten i den røde trøya, og han hyller i dag sin lagkamerat.

- Spillere nå til dags flytter ofte på seg, men Carragher er det bare en av, og ingen fortjener å feire sin karriere mer, sier kapteinen til Liverpool Echo.

- Forhåpentligvis blir det fullt hus, og kampen går feilfritt for seg. Han har lagt så mye arbeid ned i karrieren sin, har vist så god innstilling, og svettet blod for klubben.

Steven Gerrard har på seg kapteinsbindet og spiller for England i kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Bulgaria på Wembley. Han håper likevel å rekke tilbake til Merseyside for å spille noen minutter i feiringen av Carra i morgen.

- Det er flott at jeg får sjansen til å være med å feire med han. Han har hatt en stor innvirkning på meg helt siden min første dag på Melwood. Jeg vet at jeg var nærmere Danny Murphy, og at han alltid var sammen med Michael Owen - men da de reiste ble vi romkamerater.

- Vi kommer fra lignende bakgrunner, så det var lett å dele idéer med hverandre - og jeg har ikke noe annet enn respekt for ham som spiller og person. Alle suksessfulle lag trenger en spiller som Carra. Det betyr ingenting hvilken type kamp det er, for han lar alt ligge igjen på banen.

- Han har jobbet så hardt for alt han har oppnådd. Ja, det har vært tider hvor han har fått sin del av kritikk, men vi må alle gjennom det.

- Det som er viktig er hvordan du takler det, og Carragher har stabilt vist de siste årene at han er en av de beste forsvarerne i verden. Vi kan spøke fra tid til annen om hvor lyst stemmen hans går, men han er en fantastisk organisator og leder med eksempel. Han fortjener å bli kalt en av Liverpools største, avslutter Gerrard.