Henry med støtte til Hodgson

John W Henry kan ikke gi Roy Hodgson noen langsiktige garantier, men på dette tidspunkt vil han gi manageren ressurser til å fullføre det Hodgson ønsker å utrette.

Liverpool har hatt en svak innledning på sesongen, men laget står nå med tre strake seirer. Ifølge John W Henry er Roy Hodgson rett mann for Liverpool.
- Han er absolutt det på dette tidspunktet, uttaler John W Henry ifølge Reuters.

- Jeg kan ikke komme med lovnader om fremtiden for noe i organisasjonen fordi for to måneder siden visste jeg ikke så mye om engelsk fotball.

- Vi pleier å stå ved våre managere og generalmanagere. Roy bygget ikke dette laget, så jeg synes han har blitt urettferdig kritisert i år.

- Jeg synes det er min rolle på dette tidspunkt å støtte ham på alle måter, å sørge for at han har ressursene til å fullføre det han ønsker å utrette. Det er ingen umiddelbare endringer.

John W Henry vet at det trengs investeringer i spillertroppen.
- Vi har behov for å investere i laget. Vårt langsiktige mål er å være i stand til å konkurrere med Arsenal, Manchester United og Chelsea. Vi må være i stand til å være konkurransedyktige i toppen av ligaen hvert år. For å kunne gjør det må ha man ha en langsiktig strategi. Man kan ikke gjøre ting kortsiktig.