Henrykt kaptein

Gerrard synes det var et tøft derby med lidenskap, oppofrelse og mye kjemping. Klager ikke på dommeren. Kapteinen tror de røde kan ta poeng i de neste kampene mot Arsenal og City.

Dirk Kuyt nettet sitt 50. mål for Liverpool og sikret en 1-0-seier mot Everton på Anfield. De røde ligger nå på 4.plass i Premier League for første gang siden oktober. Tottenham og Aston Villa møtes først klokken 18.30.

Steven Gerrard mener at Anfield-klubben er i stand til å fortsette rekken av ubeseirede kamper når de reiser på besøk til Arsenal og Manchester City.

- Det var et tøft derby, med lidenskap, oppofrelse og mye kjemping fra begge lag, uttalte Gerrard til Liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Med ti spillere har vi beseiret et godt Everton-lag i dag, og guttene bør ha mye honnør for det.

- De har hatt en fantastisk rekke av kamper, men vi har beseiret dem med ti spillere. Vi spilte god fotball, så vi er virkelig fornøyd.

- Vår innstilling var flott. Vi holdt sammen. Vi visste at vi måtte stå på i dag, men vi visste at vi kunne få sjanser fra dødballer, spesielt når man har spillere som Dirk Kuyt på banen.

Begge lag avsluttet kampen med ti spillere. Sotirios Kyrgiakos fikk direkte rødt kort for en tofotstakling i 1.omgang. Steven Pienaar fikk sitt andre gule kort fem minutter på overtid.
- Jeg synes dommeren var superb i dag. Fansen kommer til kamper for å se lidenskap og kjemping fra spillerne. Det var noen feiltimede taklinger der ute, men vi skal ikke klage på dommerne.

- Vi er fornøyd med resultaet, men vi har to tøffe bortekamper på rad nå. Men hvis vi holder frem slik vi gjør i øyeblikket, så har jeg tro på at vi kan ta poeng i de kampene.