Hodgson håper at Cole blir klar

Liverpool Echo skriver at Roy Hodgson vil vente i det lengste med å ta ut laget til morgendagens kamp mot Stoke, i håp om at Joe Cole skal bli friskmeldt.

Manageren ønsker nemlig å inkludere Cole i startsoppstillingen dersom legen gir klarsignal til det. London-gutten har ikke spilt for Liverpool etter at han måtte forlate banen med en hamstringskade i kampen mot Bolton den 31.oktober. Mens han har gått skadet, har Cole også slitt med influensa.

Liverpool Echo melder at Cole var tilbake i trening på Melwood denne uken. Men midtbanespilleren vil ikke bli benyttet i kamp før klubbens medisinske stab er overbevist om at han er helt frisk igjen.

- Vi er tilbake i jobb på treningsfeltet igjen, og ønsker å vinne vår neste kamp, uttaler Hodgson til Echo.

- Jeg synes vi har vist tegn på at tilstanden ikke er så ille som folk vil ha det til i de siste kampene. Noen ganger vinner du, og du mener at både forsvarspillet og angrepsspillet har vært godt. Men når du analyserer kampen, så spilte vi egentlig ganske dårlig. Andre ganger kan du tape, og når du analyserer kampen så ser du at spillet egentlig ikke var så dårlig, sier han videre.

- Nå trenger vi et par seire igjen, slår Hodgson fast.

Han ønsker ingen gjentagelse av onsdagens poengtap, mot Wigan, i Stoke i morgen.

- Vi vil forsøke å skape trøbbel for Stoke, og så vil vi forsøke å hanskes med problemene de vil forsøke å gi oss. Det eneste vi kan gjøre, er å forberede oss på dette, sier han.

- Å spille bra er den beste medisinen for å rette på vår svake bortestatistikk. Det finnes ingen trylleformularer, annet enn å spille opp mot sitt beste.