Keepere ønsker fortsatt utlån

Låneavtalene til David Martin og Dean Bouzanis løper ut førstkommende helg i Leeds og Accrington Stanley, men begge keeperne ønsker å forlenge sine opphold.

David Martin har vært på utlån til Elland Road siden november, og hans kontrakt med Leeds løper ut etter helgens kamp mot Colchester. Manager Simon Grayson ønsker imidlertid å beholde den stødige 24-åringen.

- Vi er i samtaler med Liverpool, sier Grayson til Leeds' hjemmeside. - Vi ønsker å beholde David lenger og vi får seg hvordan det går.

Dean Bouzanis er i samme situasjon hos Accrington Stanley, og spilleren selv sier at han gjerne blir i Accrington ut sesongen. Han håper deretter å kunne få en ny kontrakt med Liverpool, etter at den nåværende overenskomsten løpet ut til sommeren.

- Jeg ønsker å bli her til sesongen er over. Da løper min kontrakt med Liverpool ut, men jeg håper å kunne få en ny en, sier 19-årigen til Lancashire Telegraph.

- Jeg vet at Liverpool har fulgt meg i nesten hver kamp.

- Jeg slet virkelig med hjemlengsel de par første månedene og trodde ikke jeg skulle komme igjennom det, sier australieren som kom til Liverpool som 16-åring. - Jeg bare ventet til at jeg kunne komme hjem til jul.

- Nå kommer imidlertid min familie over hver tredje eller fjerde måned. Folk her hjelper meg og jeg har tilvennet meg den engelske livsstilen.