Kelly scoret i debuten

Martin Kelly kronet debuten for England U21 med en nettkjenning i 2-0-seieren mot Usbekistan U21. Raheem Sterling og Matthew Regan tatt ut til firenasjonersturnering for England U17.

Martin Kelly startet på benken for England U21 i privatlandskampen mot Usbekistan U21, men fikk sin debut da han ble byttet inn i pausen på stillingen 0-0. Backen kunne feire sin første U21-opptreden med en scoring i det 77. minutt. På et innlegg mot bortre stolpe headet han ballen i bakken og i mål. Scoringen sendte England opp i 2-0, noe som også ble sluttresultatet på Ashton Gate i Bristol.

Sterling og Regan for England U17
England U17 vant i helgen Åpnet nordisk mesterskap, og Liverpools eneste represenant var Adam Morgan. Spissen scoret vinnermålet i finalen. I dag har det engelske fotballforbudet offentliggjort troppen til en internasjonal U17-turnering som arrangeres i England. Kun seks spillere som var med å vinne Åpent nordisk mesterskap har blitt tatt ut på nytt. Adam Morgan er en av dem som ikke får sjansen til å vise seg frem med de tre løvene på brystet, men stortalentet Raheem Sterling og midtstopper Matthew Regan har blitt innkalt denne gang, England møter Tyrkia i Lincoln onsdag 25. august. To dager senere venter Australia i Grimsby, mens firenasjonersturneringen avsluttes mot Portugal i Scunthorpe søndag 29. august.