Kelly vil skape seg et navn på Anfield

I forrige uke undertegnet Martin Kelly en ny treårsavtale med Liverpool. Nå vil 20-åringen etablere seg i førsteelleveren.

Kelly er født i Bolton, men den stødige forsvarsspilleren forteller til BBC Radio Merseyside at han alltid har drømt om å spille for Liverpool.

- Siden jeg sparket en ball for første gang, har jeg hele tiden ønsket å spille for Liverpool. Nå som jeg har fått ny kontrakt, må jeg fortsette å jobbe hardt og utvikle spillet mitt. Arbeidet med å skape seg et navn på laget begynner nå.

Bolton-gutten har spilt tolv førstelagskamper for Liverpool denne høsten, og står dermed med 16 opptredener totalt. I høst fikk han sågar sin debut for det engelske U21-landslaget. Nå føler 20-åringen at han har funnet seg til rette i førstelagstroppen til Liverpool.

- Jeg har funnet meg mer til rette denne sesongen, og jeg har dermed blitt mer kjent med de andre spillerne. Det er stort å være sammen med spillerne i stallen vår. På grunn av kvaliteten deres, er dette den beste plassen jeg kunne vært på - med tanke på å gjøre fremskritt som spiller, fortsetter Martin Kelly.

- For tiden nyter jeg det, og jeg trives med fotballen, legger han til.

Den høyreiste forsvarsspilleren har vært i bøkene til Liverpool siden han var syv år, men enorme skadeproblemer bremset utviklingen hans. Ironisk nok kan en skade på en lagkamerat, visekaptein Jamie Carragher, føre til at Kelly for alvor får sitt gjennombrudd i Liverpool-trøya.

- Jeg har vært i Liverpool siden jeg var syv år. Følelsen jeg får når jeg spiller for Liverpool, og følelsen jeg har når jeg får sjansen - jeg vil ikke stoppe nå!

- Det var virkelig ikke noe vi behøvde på dette stadiet av sesongen, sier Kelly om skaden til Jamie Carragher.

- Jamie er vår beste forsvarsspiller, og han er en av de som driver laget fremover ute på banen. Han forteller alle på banen hva de skal gjøre, og han kommer til å bli et stort tap for oss.

Martin Kelly er klar til å steppe inn dersom Roy Hodgson ønsker det.

- Dersom sjefen vil at jeg skal fylle et hvilket som helst hull i forsvarsfireren, vil jeg forhåpentligvis være kapabel til det. Jeg må ta de sjansene jeg får, og bare håpe at Jamie kommer tilbake så fort som mulig, for vi kommer til å savne ham, avslutter Kelly overfor BBC Radio Merseyside.