Klar til å møte hvem som helst

England-kaptein Steven Gerrard mener at Englands kamp mot Slovenia viser at Three Lions er klar til å møte hvem som helst.

England styrte det meste av kampen mot Slovenia og vant fortjent 1-0 etter mål av Jermain Defoe. Nå sier kaptein England-kaptein Gerrard at han og laget er klare til å møte hvem som helst.

England endte på andreplass i gruppe C etter at USA scoret vinnermålet mot Algerie på overtid, og vant gruppa. I åttendedelsfinalen søndag møter England gruppevinneren i gruppe D, som blir Tyskland, Ghana eller Serbia.

- Vi er gode nok til å slå alle, sier Gerrard til avisen Daily Telegraph.

Gerrard spilte en god kamp på midten for engelskmennene, og selv om ikke alt gikk på skinner for laget, så lever optimismen på balløya.

- Nå må vi stå sammen. Hvis vi spiller som i dag, hører på hva treneren sier og fortsetter å gjøre som han sier, så har vi den kvaliteten i laget som skal til for å vinne fotballkamper. Da kan alt skje, sier Gerrard.

Steven Gerrard tok også Wayne Rooney i forsvar. Rooney er ute av form og har ennå ikke scoret i VM og var bare et stangskudd unna mot Slovenia.

- Målet er like rundt hjørnet for Wayne, sier Steven.