Kuyt gleder seg til å møte Brasil

Dirk Kuyt er storfornøyd med seieren mot Slovakia, og gleder seg nå til kvartfinalen mot Brasil. Spanske storaviser tror på samme lagoppstilling som mot Chile. Purslow truer forum med søksmål.

Nederland hadde ikke store problemer med å slå Martin Skrtels Slovakia i dag, og er klar for kvartfinale. Der blir motstander sannsynligvis Brasil, som når denne saken skrives leder 3-0 i sin 8.delsfinale mot Chile. Dirk Kyt gleder seg til å møte Brasil i neste runde.

- Vi er veldig fornøyd med resultatet, og på dette tidspunktet i turneringen er det bare en ting som gjelder - å vinne kamper. Det har vi gjort. Vi er veldig fornøyd med resultatet, og kan knapt vente på neste kamp. Vi er ikke fullt like fornøyd med skaden til Rafael van der Vaart, og det er derfor Arjen startet i dag. Måten han spilte på var utrolig, etter en slik type skade. At han spiller så bra, skaper sjanser og scorer mål er trolig. Vi er veldig glad for å ha han tilbake på laget, sa Kuyt til pressen etter kampen.

- Jeg tror vi kan forbedre oss, og vi er nødt til å forbedre oss. Så langt har vi vunnet alle våre fire kamper, og nå må vi vinne den femte også. Dersom alt går som jeg tror så skal Brasil vinne i kveld. Det vil være fantastisk å spille mot et av de beste landslagene i verden. Vi gleder oss til å møte dem, og vi ønsker å vise verden at vi kan slå et lag som Brasil. Jeg tror vi har en god sjanse mot alle lag i verden, avsluttet Kuyt

Marca og AS tror Torres starter igjen
De spanske storavisene Marca og AS tror Vicente del Bosuqe kjører samme lagoppstilling som da laget slo Chile på fredag. Xabi Alonso er tilbake i full trening, og vil dermed være i stand til å spille mot erkerival Portugal. Også Fernando Torres får tillit fra start, til tross for et litt skuffende mesterskap så langt.

Purslow truer forum med søksmål
Liverpool FC sin daglige leder, Christian Purslow, skal ha truet det populære nettforumet Red And White Kop med søksmål. Grunnen til at Purslow har satt sine advokater på saken, er at han den siste tiden har blitt hetset kraftig på forumet - etter at han sparket Rafa Benítez fra jobben som manager i klubben. Han skal føle at hans privatliv blir krenket av enkelte opplysninger som har kommet frem på forumet.