Lee frykter Arsenal

Assistentmanager Sammy Lee tror Arsenal er ute etter å slå tilbake etter tap for Chelsea og Manchester United, og innser at det blir tøffe tak på Emirates Stadium i kveld.

- Dette blir en enorm test for oss. Arsenal er et kvalitetslag. Et stort fotballag. Pressen er kritiske til dem for tiden, men de hadde 70% ballinnehav mot Chelsea på Stamford Bridge. Det er det ikke mange lag som klarer. Vi er fullt klar over deres sterke og svake sider, uttaler Lee til Liverpoolfc.tv.

- Ingen bør la seg lure av at de har tapt to kamper på rad. Det har såret dem, og de vil være klare for oss. De har hjemmebanefordel, og spiller god fotball. Vi må sørge for at våre spillere presterer opp mot sitt beste på Emirates, legger han til.

- Selv holder vi beina godt planta på jorda, og vet det er lenge til sesongslutt. Vi vet at dette blir en vanskelig kamp. Vi ønsker å fortsette vår gode resultatrekke, og det er alltid neste kamp som betyr noe.

Det faktum at det er ti år siden sist Liverpool vant borte mot Arsenal, legger ikke Lee så stor vekt på.

- Av og til er det slik at statistikk ikke gir deg det hele og fulle bildet. Vi er fullt klar over statistikken, men vi ser fremover, ikke bakover. Vi vet hvordan Arsenal spiller, og må sørge for å utnytte deres svakheter.

Liverpool er ubeseiret på de syv siste ligakampene, og har unngått baklengsmål i seks av disse.

- Når man unngår baklengsmål, er det noe man kan bygge videre på. Vi føler at vi er kapable til å score i alle kamper. Det blir viktig å ikke slippe inn mål mot et veldig sterkt Arsenal-lag som spiller god pasningsfotball.

- Vi viste kvalitetene vi trenger i kveld i helgens derby. Det faktum at vi vant selv om vi spilte i undertall i en time, viser innsatsviljen til dette laget.

- Vår fotballklubb får kritske blikk rettet mot seg hver eneste dag, og slik må det være i en høyprofilert kubb. Men man kan ikke si at vårt lag mangler lidenskap og innsatsvilje. Jamie Carragher satte inn rene men tøffe taklinger, mens Javier Mascherano spilte høyreback i en time. Det fine med disse spillerne er at de kan omstille seg til situasjonen. Alle omstiller seg for lagets beste.