Liverpool U18 - Derby U18 3-2

Juniorlaget beseiret Derby 3-2 hjemme i dag. Toni Silva, Matthew Regan og Krisztian Adorjan nettet for Rodolfo Borrells mannskap. Derby avsluttet med ti spillere.

Michael Ngoo, Raheem Sterling og Toni Silva var blant spillerne som startet for Liverpool U18 mot Derby U18 på The Academy i Kirkby.

Hjemmelaget kom under på et langskudd fra par og tyve meter. Deretter hadde Toni Silva en kjempesjanse da han rundet keeper, men avslutningen fra spiss vinkel gikk i stolpen.  I regnværet i Kirkby utlignet Toni Silva fra kloss hold etter at Michael Ngoo hadde spilt ballen tilbake.

Liverpool gikk opp i 2-1 på heading fra Matthew Regan. Derby ble så redusert til ti spillere. Derbys kantspiller kjeftet på dommeren for å ha godkjent målet. Gjestene mente ballen aldri hadde vært over streken.

Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til de røde. Derbys trener overhøvlet dommeren i pausen for å ha ødelagt kampen med utvisningen. Det røde kortet virket da også hardt idømt ifølge rapportene fra Dave Usher i The Liverpool Way.

Kristian Adorjan, som ble utvist i forrige kamp, økte til 3-1. Ungareren brystet ned ballen og plasserte den i hjørnet. En fremragende scoring. Derby reduserte på slutten. Liverpool-keeper Jamie Stephens klarerte ballen rett til ”bukkenes” spiss som rundet keeper og scoret.

Raheem Sterling var et uromenent for Derby med sin hurtighet og ferdigheter.

Liverpool U18: Jamie Stephens, Matthew McGiveron, Brad Smith, Stephen Sama, Matthew Regan, Conor Coady, Raheem Sterling, Craig Roddan, Michael Ngoo, Krisztian Adorjan (Josh Sumner 70), Toni Silva (Tom Walsh 84). Ubenyttede reserver: Peter Aylmer, Tyrell Belford, Adam Morgan.