Mannskapsproblemer for McMahon

Mavinga, Bruna, Mendy, Amoo og Pölöskei var alle uaktuelle til reservelagskampen mot Hull på grunn av skader. I tillegg til Pacheco var også flere akademi-spillere på landslagsoppdrag.

Liverpool stilte med et meget ungt reservelag i 1-0-seieren mot Hull. John McMahon uttalte til Liverpoolfc.tv før kampen at han nærmest bare hadde et six-a-side-lag til disposisjon.

Bernard Mendy pådro seg en smell mot Wigan i forrige uke, og er ute i fire-fem dager. Gerardo Bruna har også en mindre skade som setter ham ute av spill i noen dager. Chris Mavinga har gjennomført en mindre neseoperasjon. Franskmannen er ikke aktuell på tre-fire dager, men endelig friskmelding er avhengig av en spesialists vurdering. David Amoo ble ankelskadet mot Wigan. Zsolt Pölöskei er eneste langtidskadde spiller.

Som nevnt tidligere er Daniel Pacheco på internasjonalt oppdrag med Spania U19, og møter Nord-Irland U19 senere i dag. Jay Spearing, Stephen Darby, Robbie Threlfall og Nathan Eccleston er dessuten utlånt til klubber i The Football League.

John McMahon hentet derfor inn akademi-spillerne John Flanagan, Alex Cooper, David Oldfield og Toni Silva. Etter det vi erfarer var også flere juniorspillere uaktuelle. Den kommende uken spiller England, Ungarn og Tyskland Eliterunde i EM-kvalifiseringen for U17-landslag. Andre Wisdom, Conor Coady, Jack Robinson, Stephen Sama, Krisztian Adorjan og Patrik Poor er alle uttatt på sine respektive landslag.