NESV vil holde samtaler med Torres og Gerrard

Dersom New England Sports Ventures får rettens medhold til å overta Liverpool FC, satser den nye eieren på å holde personlige samtaler med klubbens store stjerner, Fernando Torres og Steven Gerrard, for å overbevise dem om at deres fotballfremtid ligger på Anfield.

Det er tabloidavisen Mirror som hevder at NESV har bebudet at de vil snakke med Torres og Gerrard så snart salget av klubben har blitt godkjent av høyesterett. Avisen skriver at rettssaken vil finne sted kommende mandag.

Representanter for NESV vil ifølge Mirror reise til England personlig, for å snakke med klubbens viktigste spillere. Ifølge rapportene vil de nye eierne fokusere spesielt på å få Torres og Jose Reina til å bli i klubben.

- Den nye eieren ønsker å snakke direkte med de viktigste spillerne så snart som overhodet mulig, og det ville allerede ha skjedd om avtalen ikke hadde endt opp i rettssystemet, siteres en kilde.

Mirror hevder også at NESV planlegger å gi supporterne mer innflytelse på beslutningene som blir tatt i klubben, blant annet gjennom hyppige møter med supportergrupper.