Rafa hyller rekordholder Gerrard

Benítez roser lagkapteinen som nå har scoret 33 mål i Europa, ny britisk rekord. Manageren synes laget viste flott viljestyrke etter å ha ligget under. Roni Levy mener Unirea fortjente et bedre resultat.

Steven Gerrard scoret ett av målene for Liverpool i 3-1-seieren mot Unirea Urziceni. Det var hans første nettkjenning siden 2.januar og samtidig hans 33. mål i e-cupene. Han passerte dermed Alan Shearer, og er nå den britiske spilleren som har flest mål i Europa for engelske klubber. Rafael Benítez hyller rekordholderen.

- Det er meget positivt for ham og for klubben, uttalte Benítez ifølge Liverpool Daily Post.

- Det betyr også at vi har spilt mange kamper i Europa, og det er noe vi forbedrer. Forhåpentligvis kan vi spille enda flere kamper i år og han kan score flere mål.

- Det er en veldig god nyhet for klubben. Vi er en historisk klubb med mange rekorder. Det er stor å ha én ny, ikke bare for ham, men også for klubben.

Steven Gerrard hadde også et par kommentarer til Liverpool Daily Post.
- Personlig er det alltid hyggelig å bryte rekorder, spesielt når det gjelder scoringer. Jeg har jobbet meget hardt for å score igjen, men det viktigste var at vi gikk videre til neste runde.

Liverpool har kun tapt én av de seneste ni kampene. Rafael Benítez var fornøyd med spillernes reaksjon etter å ha ligget under.

- Vi måtte vise at vi ønsket å avansere. Våre spillere jobbet veldig hardt fra begynnelsen. Vi synes denne turneringen er veldig viktig, så vi forsøker å gjøre det bra der.

- Vi viste viljestyrke etter å ha ligget under. Vi visste det kunne bli en vanskelig kamp fordi banen var veldig dårlig. Etter at vi slapp inn et tidlig mål, hadde vi behov for å forholde oss rolige og forsøke å gjøre en skikkelig jobb.

- Vi scoret et mål, og alt ble lettere. Med det andre og det tredje ble det bedre.

- Fortsatt hadde vi noen problemer, men hovedsaken var å score. Vi gjorde det, og vi fikk bedre kontroll på kampen.

- Straks de scoret, måtte vi spille bedre og score vårt mål. De var ganske farlige på dødballer, men vi hadde tid til å score.

- Unirea presset mer i denne kampen i enn i den første. De hadde en kampplan, og de fulgte den. Vi visste vi måtte gjøre jobben vår og forsvare oss bra i dag.

Unirea Urziceni tok en tidlig ledelse, men hjemmelagets manager Roni Levy hadde ikke en mulig overraskelse i tankene på det tidspunktet.
- Jeg vet det var et tidlig mål. Vi hadde lenge igjen av kampen, sa Levy ifølge Press Association.

- Utligningen kom veldig tidlig, så jeg hadde ikke mye tid til å tenke over hva målet vårt betydde.
Det som var viktig var at vi var organiserte og så ut som et seriøst lag, uavhengig av resultatet.

- Etter min mening fortjente vi et bedre resultat.

- Selv om vi ble slått, er jeg stolt av spillerne våre. Vi ga Liverpool en vanskelig kamp, la han til ifølge Liverpool Daily Post.