Rafa støtter Gerrard-rolle

Rafael Benítez mener det vil være bra for Steven Gerrard om får kapteinsbindet for England mot Egypt på onsdag. Agger tatt ut i Danmarks landslagstropp. Trio for Ungarn U21.

England møter Egypt i privatlandskamp onsdag 3.mars. Englandstroppen er ennå ikke tatt ut, men Steven Gerrard kommer trolig til å få kapteinsbindet i den kampen.  Chelseas John Terry ble fratatt kapteinsjobben tidligere i måneden grunnet avsløringer om hans privatliv. Kapteinsrollen ble overlatt til Rio Ferdinand, men Manchester United-spilleren mister oppgjøret mot Egypt på grunn av skade. Ny engelsk visekaptein ble Steven Gerrard.

Steven Gerrard har fått kritikk fordi han sjelden klarer å spille like bra for England som Liverpool. Rafael Benítez tror 29-åringen vil dra nytte av å være kaptein også for England.
- Jeg tror det vil være bra for selvtilliten hans å være kaptein for England. Det kan også ha god innvirkning på ham, uttaler Rafael Benítez til Sky Sports.

- Vi vet at han er viktig for oss, og også for England. Jeg synes han må ta ansvaret som et positivt signal.

Agger til privatlandskamp
Daniel Agger er i Danmarks landslagstropp til privatlandskampen mot Østerrike i Wien førstkommende onsdag.

Trio for Ungarn U21
Peter Gulacsi og den utlånte duoen Krisztian Nemeth (AEK Athen) og Andras Simon (Córdoba) er i Ungarns U21-tropp til EM-kvalifiseringskampen mot Italia i Rieti. Nemeth er med selv om han ikke har vært i spill siden han pådro seg en ankelskade i det motsatte møtet i november. Spissen er tilbake i trening, men det gjenstår å se om han møter til landskampen.