Rafa: - Trio kan få sjansen

Skader på Torres, Gerard og Benayoun kan føre til at ungguttene Dani Pacheco, Nathan Eccleston og David Amoo får en sjanse på førstelaget. Ngog og Kuyt er mulige erstattere for Torres.

Liverpool må klare seg uten Steven Gerrard, Fernando Torres og Yossi Benayoun en stund fremover. Kanskje vil Rafael Benítez komme til å gi ungguttene David Amoo, Dani Pacheco og Nathan Eccleston spilletid på førstelaget.
- Det er vanskelig å håndtere når du mister tre spillere med kvalitet som normalt starter kampene, men vi kan ikke snakke for mye om dem i øyeblikket fordi de vil ikke være tilgjengelig på en stund. Vi må begynne å arbeide med resten av spillerne, sier Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Vi vet Torres er en veldig viktig spiller for oss, men Ngog gjør det bra. Vi har andre alternativer med Kuyt, så vi får se om vi kan håndtere det.

- Amoo, Pacheco og Eccleston har trent med oss denne uken. Vi vet at de besitter kvalitet, men når det ikke går veldig bra, må du være forsiktig med unge spillere. Vi må støtte dem, så vi får se.

- Vi har noe gode unge spillere, men vi må være forsiktig med dem. Vi ønsker ikke å sette press på dem for tidlig, men de har kvalitet. Kanskje de kan gjøre en jobb for oss.

David Amoo er en lynkjapp ving som har vist utmerket form for John McMahons reservelag.
- Amoo har gjort det veldig bra. Han har fart. Eccleston og Pacheco besitter også kvalitet.