Reina: - Det var min feil

Pepe Reina sitter igjen med blandede følelser etter poengdelingen med Steaua Buchuresti i Romania. Spanjolen er glad for avansementet til utslagsrundene i Europa League, men ergrer seg over tabben som førte til Steauas utligningsmål.

Liverpool ledet 1-0 da Eder Bonfims heading snek seg mellom bena på keeper Reina og mål. Etter kampen strakte burvokteren hendene i været, og beklaget tabben.

- Vi er glade for at vi har kvalifisert oss for utslagsrundene, men jeg er ikke fornøyd med målet jeg er slapp inn. Først trodde jeg det var offside men det var min feil og jeg burde ha reddet, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

- Det stod en spiller foran mål. Han forstyrret meg, men jeg burde ha reagert mye raskere enn jeg gjorde. Det var en tabbe, konkluderer Liverpool-keeperen.

Spanjolen krediterer Steaua Buchuresti for en god forestilling. Det rumenske hovedstadslaget ligger på andreplass i Gruppe K foran siste kamp mot Napoli.

- Det er et godt lag, og de hadde publikum bak seg, sier han.

- De satte et stort trykk på oss, og vi visste at det kom til å bli tøft. Til syvende og sist er det deilig å være videre i turneringen, slår Reina fast.

Spanjolen bar kapteinsbindet i fraværet av Steven Gerrard og Jamie Carragher, og foran seg hadde han blant annet de to ungguttene Martin Kelly og Danny Wilson. Reina berømmer ungguttene for prestasjonen de leverte i kveld.

- De gjorde det bra, og vi må gi dem kreditt for det. Vi stilte med mange spillere uten særlig erfaring, men de viste stor karakter og vi forsvarte oss bra, konkluderer kveldens Liverpool-kaptein.

Kampreferat