Roy har stor respekt for Steaua

Roy Hodgson synes Steaua Bucuresti bør være stolte over sine prestasjoner i europeisk klubbfotball, og anser dem som en betydningsfull og sterk klubb.

- Jeg har sjekket det, og Steaua Bucuresti har spilt 232 offisielle kamper i europacupene. De har vunnet Champions League, vært finalister, og står bokført med 23 ligamesterskap. Så ingen bør antyde at de er sjanseløse i kveld, uttalte Liverpool-manageren på gårsdagens pressekonferanse.

- Vi har ikke hatt lang tid til å vurdere motstanderen. Jeg har blitt ganske imponert over deres to sentrale midtbanespillere. Det er den sterkeste lagdelen deres. De to spissene er også gode. De er et godt organisert lag om man skal dømme ut fra det jeg har sett av de. Vi står foran en interessant kamp, og det er vel hva dere i pressen ønsker, sa han videre.

- Du møter ikke svake lag i Europa League. Selv om jeg skulle gjøre forandringer på laget, så ønsker jeg at spillerne går ut og presterer mot et topplag. Vi møter nemlig et topplag i kveld, og jeg er sikker på at det blir en god kamp. Forhåpentligvis går vi seirende ut av den.

Roy Hodgson og Steaua-trener Ilie Dumistrescu har krysset sverd også tidligere.

- Han var på det rumenske landslaget som vi møtte da jeg ledet Sveits i VM i 1994. Jeg husker at han spilte i den kampen. Jeg husker ham også fra hans aktive karriere i England med Tottenham og West Ham. Jeg har ikke møtt treneren Dumitrescu før, men han var en fantastisk spiller og jeg er sikker på at han er en fantastisk trener også.