Signerte av fotballmessige årsaker

Roy Hodgson mener Joe Cole er en av de beste offensive midtbanespillerne i Premier League. Kan spille i fere posisjoner. God lønn var ikke motivasjonen for den tidligere Chelsea-spilleren.

Roy Hodgson er henrykt over å ha sikret signaturen til Joe Cole, men er kjapp med å påpeke at god lønn ikke var hovedmotivasjonen til 28-åringen.
- Jeg er veldig fornøyd fordi enhver bekymring for at det skulle bli til en auksjon om penger forsvant raskt etter at jeg og Christian Purslow hadde en lang samtale med Joe, uttaler Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv på klubbens treningsleir i Sveits.

- Det er klart at han kommer til å tjene mye fordi han kom på fri transfer, og det hadde han i sin tidligere klubb, og han ville vært verdt mange penger på overgangsmarkedet.

- Vi ønsket å gjøre det klart at vi ville ha ham av fotballmessige årsaker og bare hvis han passet inn i vår lønnsstruktur.

- Jeg er glad for å si at Joe har valgt Liverpool for å komme og spille fotball, ikke på grunn av pengene. Det er en veldig tilfredsstillende for meg som manager og klubben selv.

Coles ankomst er ventet å gi en ny dimensjon til Liverpools angrepsspill. Hodgson ser frem til å jobbe med en av de beste spillerne i Premier League.
- Han er en av de beste offensive midtbanespillerne i England, fortsetter Hodgson.

- Hans opptredener for Chelsea og England i løpet av årene har vist det. Han er en spiller som kan spille i en rekke posisjoner i angrep, noe som er veldig nyttig.

- Han er en kvalitetsspiller. Folk vil snakke om kvaliteter på forskjellige måter, men for meg har han en allround-kvalitet som gjør ham til en god spiller og en vi håper vi kan få mye bruk for dette året.

Joe Coles tidligere manager i Chelsea, Carlo Ancelotti, mener Cole forlot Chelsea fordi klubb og spiller ikke kom til enighet om det økonomiske i en ny kontrakt.
- Problemet var økonomisk. Det er et problem mellom klubben og Joe Cole, ikke for meg. Vi har snakket om dette, men når problemet gjelder penger, da er det ikke mitt problem. Dette er livet til fotballspillere. Cole, akkurat som Michael Ballack og Juliano Belletti, gjorde en fantastisk jobb, men det er på tide å komme seg videre, uttalte Carlo Ancelotti til Daily Mail tidligere i uken.