Skadeoppdatering

Glen Johnson er trolig tilbake mot Napoli. Kuyt og Cole kan rekke Chelsea. Størst sjanse for Kuyt. Agger ute enda en stund med leggskade. Kyrgiakos sto av halvveis på dagens trening pga kjenning i lysken.

Glen Johnson kan være tilbake mot Napoli torsdag, mens Dirk Kuyt, Daniel Agger og Joe Cole er ute. Johnson har mistet de fire seneste kampene med en muskelskade, men trente i dag. Kuyt kan være tilbake mot Chelsea på søndag.
Hodgson utelukker heller ikke søndagens kamp for Cole

- Johnson trente i dag. Dersom ingenting skjer i morgen, så kan han spille på torsdag, uttaler Roy Hodsgon til Liverpoolfc.tv

- Dirk Kuyt viser usedvanlig fremgang. Er vi heldige vil han trene med laget på fredag. Det er en mulighet til helgen dersom alt går bra på treningsøktene på fredag og lørdag.

- Med Cole er det ikke så ille som fryktet. Det bør ikke holde ham ute så lenge. Jeg vil si fra en uke til ti dager. Scanundersøkelsen var positiv på den måten at det var en veldig liten rift, men du kan egentlig ikke sette en definitiv dato på hvor lang tid det vil ta å lege den riften. Men det fysiske personalet er veldig optimistiske. Det er et spørsmål om hvor raskt han kan bli bra og hvilken fremgang han kan gjøre. I øyeblikket er han ikke engang utelukket fra Chelsea-kampen, men vi får se hvordan det går senere i uken.

Daniel Agger har ikke vært i spill siden 25. september på grunn av en leggskade. Dansken blir ute enda en stund.
- Daniel har et ganske alvorlig problem med leggen. Det er et spørsmål om tid. Det er ikke mer fysioterapeutene og det medisinske støtteapparatet kan gjøre. Vi må være tålmodige.

Kyrgiakos måtte avbryte tirsdagens treningsøkt for å ikke ta noen sjanser med et lyskeproblem.
- Kyrgikaos har en liten kjenning i lysken. Som forholdsregel tok vi ham ut av treningen halvveis for å gi ham litt hvile.