Torres glad for å være tilbake

Fernando Torres var i går tilbake i spill i offisiell kamp for første gang etter sin siste meniskoperasjon, da Spania banket Polen 6-0. Det var en lettet spiss som snakket med pressen etterpå. Han hadde ikke merket noen problemer med kneet.

Torres hadde ikke spilt fotballkamp siden 8.april, før han entret banen de siste 25 minuttene av gårsdagens privatlandskamp i Murcia. Det tok ikke mer enn 9 minutter før han tegnet seg på scoringslisten.

- Det har nesten gått to måneder siden min forrige kamp, som var for Liverpool mot Benfica. Legene og staben ble enige om at jeg kunne spille noen minutter i denne kampen, og jeg er glad for å ha scoret i comebacket. Jeg har vært ute en stund nå, så jeg ønsket bare å spille igjen, sier Torres til sin offisielle nettside.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake i spill med mine lagkamerater, og merket ingen problemer, uttaler Liverpool-spissen til Press Association.

- Dette var en veldig viktig dag for meg, for det viktigste nå er å få spille i VM. De minuttene jeg fikk på banen vil komme godt med i arbeidet med å finne rytmen igjen. Jeg fikk også en bekreftelse på at kneet er bra, legger han til.

- Det var perfekt, og det var artig å score også. Jeg er veldig glad nå.

Torres har nå gjort 24 mål på 73 landskamper for Spania, og føler seg klar for VM etter landslagets 12 strake seier.

- Vi har kommet til hektene igjen, og timingen ute på banen er der. Men VM er en lang turnering, så det blir ikke lett, avslutter han.