U18 vant i Leeds

Raheem Sterling gjorde begge målene da Liverpool U18 vant 2-0 borte mot Leeds United i dag.

Sterlings scoringer kom begge etter pause. Seieren betyr at Rodolfo Borrells mannskap fortsatt er ubeseiret denne sesongen.

Vingens første scoring kom i det 50.minutt. Ngoo la inn, Roberts skjøt i stolpen og Sterling satte returen i mål. Den siste scoringen kom helt på tampen av kampen. Ngoo gikk på et flott løp, hvorpå han la inn til Sterling som enkelt satte ballen i mål.

Liverpool hadde også en ball i nettmaskene i første omgang, men Matty Regans heading ble underkjent.

- Det var en veldig tøff kamp, men vi leverte en god laginnsats og fortjente seieren, uttaler trener Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Vi jobbet veldig hardt, og fungerte godt som lag fra første til siste minutt, legger han til.

Liverpools lag: Stephens, Flanagan, Smith, Sama, Regan, Coady, Sterling, Roddan, Ngoo, Roberts, Silva (Walsh 70). Ubenyttede reserver: Aylmer, Belford, Sumner, Morgan.