Uke 43

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 31. januar

Manchester City ønsker å kjøpe Fernando Torres. Klubben har bedt spillerens rådgivere om å informere dem om eventuelle bud på spissen.
- De er villig til å betale ett pund mer enn det beste budet som kommer inn på Fernando, uttaler en kilde nær Torres.
The People

Tottenham-spissen Peter Crouch skal være en av flere spillere Roy Hodgson vil forsøke å hente i januarvinduet. Liverpool-manageren vil foretrekke å signere engelske spisser.
Daily Star Sunday 

Liverpool sies å forberede et bud på £9M for Wigans Charles N'Zogbia. Både Kenny Dalglish (mot Bolton) og sjefsspeider Eduardo Macia (mot Swansea) så midtbanespilleren i aksjon i forrige uke. Spillerens kontrakt utløper etter neste sesong.
The People

Lørdag 30. oktober

Nico Kranjcar er lysten på et klubbskifte etter å ha havnet bak i rekkene i Tottenham. Liverpool har forhørt seg om midtbanespillerens tilgjengelighet. Spurs verdsetter ham til £7M.
The Times

Ashley Young blir linket til Liverpool. Kantspilleren har ikke kommet til enighet med Aston Villa om ny kontrakt. Hans nåværende avtale utløper i 2012, og overgangssum sies å ville ligge på £14M.
Givemefootball.com

Fredag 29. oktober

Roy Hodgson skal være interessert i Blackpools Charlie Adam. Midtbanespilleren er verdsatt til £9M.
Caughtoffside.com

Liverpool skal være nær et kjøp av Gillinghams Ashley Miller. 16-åringen har også blitt linket til Manchester United, Arsenal, Tottenham, Aston Villa og Everton. Liverpools speidere har agert kjapt for å få i stand en avtale. Miller er tapp opp i Gillinghams førstelagstropp til lørdagens kamp mot Northampton.
Skysports.com

Roy Hodgson har blitt tilbudt Lisandro Lopez. Lyon kan være villig til å la den argentinske spissen gå, og klubber har blitt kontaktet.
Daily Mirror

Torsdag 28. oktober

Angriperen Oscar Cardozo hos Benfica og Paraguay er i søkelyset til Liverpool. Den storvokste angriperen, som har en prislapp på mer enn £20M, scoret forøvrig to ganger mot Liverpool I forrige sesongs Europa League.
Ultima Hora

Bayern München oppfordrer Liverpool til å gjenoppta interessen for Mario Gomez. Anfield-klubben ville gjerne hente spissen på lån i sommer, men tyskerne satte en stopper for overgangen.
Daily Mail

Roy Hodgson er ute tter å kjøpe en spiss i januar. Ifølge rapporter i Spania skal Liverpool være interessert i Romas Mirko Vucinic. 27-åringen skal ha kommet på kant med Claudio Ranieri, og er verdsatt til £16,5M. Fra Italia meldes det at spilleren kan være tilgjengelig for £13M fordi han ikke er tilfreds.
TalkSPORT

Torres og Reina kan komme til å forlate Liverpool i januar. Duoen skal være ivrig etter å aktivere en klausul i kontrakten som ble undertegnet i sommer da de ble overtalt til å fortsette på Anfield under Roy Hodgson. Rapporter antyder at de to spanjolene ønsker å reise etter brutte løfter om at det ikke blir store investeringer i spillertroppen i januar, og vil informere LFC i desember om at de ønsker klubbskifte.
The Mirror

Onsdag 27. oktober

Liverpool følger West Bromwich Albions midtbanespiller Chris Brunt. Roy Hodgson er ute etter å styrke alternativene på kantene, og 25-åringen kan være en mulighet i januar. Avisen verdsetter spilleren til £8M, og det gjenstår å se om Liverpool er villige til å betale det beløpet.
Belfast Telegraph

Tirsdag 26. oktober

Liverpool skal være langt framme i kampen om å sikre seg den 22-årige og storvokste spissen Adam Szalai hos Mainz. Den største favoritten til å sikre seg ungareren skal imidlertid være Rafael Benitez og Inter.
Skysports.com

Tranmere er med i kampen om Victor Palsson. Midtbanespilleren kan være aktuell for et utlån til League One-klubben på andre siden av Mersey. Peterborough skal også være interessert i den islandske U21-landslagsspilleren.
talkSPORT

Rapporter antyder at Pepe Reina skal være ivrig etter å forlate Liverpool i januar. Han skal i samtaler med eierne om sin fremtid, og det hevdes at sisteskansen er misfornøyd med keepertrener Mike Kelly. Flere klubber skal være interessert i å sikre seg 28-åringen. Manchester United sies å være villig til å by £12M for Reinas tjenester.
Daily Mirror

Roy Hodgson forbereder et januarbud på Borussia Dortmunds midtbanespiller Nuri Sahin.
caughtoffside.com

Mandag 25. oktober

Manager Peter Reid hos Plymouth skal være interessert i å prøve å hente Stephen Darby og Nathan Eccleston på lån.
Daily Mail

Roy Hodgson vurderer å prøve å sikre seg den etterspurte Fabio Coentrao fra Benfica i det neste transfervinduet. Portugiseren opererer for det meste som en venstre vingback.
Daily Star Sunday

Liverpool og Inter har de seneste ukene hatt speidere på plass for å følge Mainz-spissen Adam Szalai. Ungareren har scoret fem mål på de seneste fire kampene. 22-åringens kontrakt utløper i 2013, og tyskerne verdsetter ham til cika £4M.
talkSPORT

Roy Hodgson vil få £30M til å benytte på spillere i januar og ytterligere £30M til sommeren.
tribalfootball.com

Liverpool vurderer å hente Steven Pienaar fra Everton. Sør-afrikanerens kontrakt på Goodison Park utløper etter sesongslutt.
caughtoffside.com