Ung duo forlater klubben

Robbie Threlfall og Christopher Oldfield forlater Liverpool FC når kontraktene deres går ut 30. juni. Ny kontrakt for målvakt - flere unggutter tilbudt forlengelse.

Liverpool FC bekrefter i dag at Robbie Threlfall og Christopher Oldfield kommer til å forlate klubben når deres kontrakter utgår 30. juni.

Robbie Threlfall vant FA Youth Cup med Liverpool U18 både i 2006 og 2007, og debuterte for de rødes førstelag i pre-seasonkampen mot Wrexham i 2006. I 2007 ble han belønnet med en ny treårskontrakt, og det er altså den som går ut neste måned. De neste sesongene spilte den allsidige 21-åringen på utlån i Hereford, Stockport, Northampton og Bradford. I Bradford forrige sesong spilte han 17 kamper og scoret to mål.

En annen som forlater klubben nå er målvakten Chrisopher Oldfield. Den unge målvakten med ble i 2009 hentet opp fra akademiet til Melwood - men klarte ikke å etablere seg som førstevalg på reservelaget. Han blir den fjerde spilleren som forlater klubben i sommer - sammen med Fabio Aurelio, David Martin og altså Robbie Threlfall.

En som har skrevet ny kontrakt, er den australske målvakten Dean Bouzanis. Han har forlenget, og blir i Liverpool FC til juni 2012. 19-åringe, som enkelte faktisk trodde kunne komme med i Australia sin VM-tropp, var forrige sesong utlånt til Accrington Stanley, hvor han sto 14 kamper for League Two laget da de beholdt plassen. Han vil nok mest stor sannsynlighet også måtte gå på utlån neste sesong, for å få viktig rutine fra førstelagsspill.

Liverpool FC bekrefter også at David Amoo, Sean Highdale, Steve Irwin, Alex Kacaniklic og Andras Simon har blitt tilbudt nye kontrakter. Disse fem spillerne har avtaler som i utgangspunktet utløper nå i sommer.