Urolig for spillerflukt

Carragher er ikke i tvil om at nye eiere må ta tak, ellers risikerer klubben å miste viktige spillere. Protestene har neppe påvirket spillerne direkte.

Byttet av Rafael Benítez med Roy Hodgson i managerstolen har foreløpig ikke gitt bedre resultater på banen. Liverpool FC ligger under nedrykksstreken foran møtet med Everton førstkommende søndag. Nye eiere er på vei inn etter at Broughton, Purslow og Ayre fikk medhold av High Court i saken mot Tom Hicks og George Gillett, men Jamie Carragher advarer nye eiere.
- Vi har skiftet manager og vi har skiftet styret. Dersom det ikke endrer seg nå, vil spillere også dra, sier Jamie Carragher til TalkSPORT.

- Alt annet er forandret, det er bare spillerne som er de samme.

I forbindelse med de seneste kampene har det vært store protestaksjoner mot Hicks og Gillett.
-  Jeg kan håpe vi kan se fremover nå. Jeg tror ikke protestene har påvirket så mye fordi protestene og marsjene vanligvis var før eller etter kampene.

- Stemningen på Anfield har ikke vært bra i det siste fordi prestasjonene ikke har vært så gode. Men mange supportere vil være henrykte over utfallet i dag. Jeg er sikker på at det vil gi en god følelse, og vi håper at det kan hjelpe oss.

Carragher mener at Liverpool har tid til å forbedre den svakeste sesongstarten på 57 år. I neste kamp venter naboen Everton.
- Det har vært en skuffende start for begge lag. Begge lag var regnet å være nær toppen før sesongen startet. Begge lag håpet å kunne være utfordrer til topp fire, men det er fortsatt tidlig. Kanskje tre poeng i helgen vil være springbrettet vi trenger.