- Adam burde ikke vært tredjevalg

Ian Holloway fortsetter å hamre løs på alt og alle i forhold til de som prøvde å hente hans kaptein Charlie Adam. Dietmar Hamann ansatt som trener i Leicester.

Holloway kritiserer Liverpool
Manager i Blackpool, Ian Holloway, mener at Charlie Adam ikke burde vært et tredjevalg for Liverpool i det nylig avsluttede transfervinduet, da han mener at fokus ble rettet mot spissparet Carroll/Suarez. Agenten til Adam, Kenny Moyes (for øvrig bror til Evertons manager), har denne uka hevdet at formann Karl Oyston var mildt sagt lite samarbeidsvillig i forhold til et mulig salg av hans klient. I motsetning til manager og formann i Blackpool har Liverpool hele tiden holdt munn i forhold til et mulig kjøp av Charlie Adam, men det forhindrer ikke Holloway i å komme med mer kritikk.

- Jeg mener at hans agent bør være veldig forsiktig med hva han sier, uttaler den fargerike manageren. – Jeg har fått nok om alt som foregår rundt Charlie Adam. Han er min kaptein og når en ser hvor godt han spilte foregående kveld (mot West Ham) er det ikke noe hastverk for meg.

- Gutten kommer til slutt til å gå til en toppklubb, men han må gå på den rette måten til en klubb som virkelig ønsker ham. For å være ærlig mener jeg at det denne gang ikke var tilfellet.

- Han burde ikke vært et tredjevalg, de burde ikke ha holdt med to andre avtaler, Suarez og Carroll, og bruke hele sin energi på det og ikke gjorde noe for Charlie.

- Det er haier som svømmer rundt og prøver å jafse til seg biter av mine spillere, og til slutt kommer Charlie til å få hva han fortjener. Han er fortsatt bare 25 år og dette er hans første år i Premier League.

- Jeg er veldig stolt av oss. Formannen var resolutt og sa “dette er ikke godt nok”. Jeg tror at til slutt får vi rett i at Charlie kan gå for et anstendig beløp.


Hamann til Leicester
Dietmar Hamann forlater en rolle som spillende trener i MK Dons til å bli trener i Leicester. Liverpools tidligere midtbanespiller signerte en ettårig avtale med MD Dons sist sommer.