- Bedre med Carroll og Suarez

Gerrard mener Liverpool er bedre stilt ved å ha erstattet Torres med Suarez og Carroll. Spillerne føler seg sviktet av Torres. Om Hodgson og Dalglish.

Fernando Torres ble solgt til Chelsea for £50M, men Liverpool erstattet spissen med Luis Suarez for £22,8M og Andy Carroll for rekordbeløpet £35M. Torres har fortsatt ikke scoret for Chelsea, mens Luis Suarez og Andy Carroll har hatt en lovende start på sine Anfield-karrierer.
- Suarez har bare spilt noen få kamper, men vi vet at han vil bli en topp spiller. På trening og i de første kampene har han vært sterk og teknisk god, men Fernando var også fryktinngytende i sitt første år hos oss, uttaler Steven Gerrard til Sky Sports.

- Men jeg tror Liverpool er i en bedre posisjon med to toppspisser istedenfor én, Jeg trivdes med å spille bak Fernando, men dersom jeg kunne ha valgt Fernando i form eller Andy Carroll og Luis Suarez i form, ville jeg tatt de to fremfor den ene.

Gerrard innrømmer at Liverpool-spillerne følte seg sviktet da Torres bestemte seg for å forlate klubben.
- Vi følte oss litt sviktet. Akkurat som supporterne ønsket vi at han skulle bli værende ettersom han er en topp spiller. Men han tok sin beslutning. Vi må respektere det.

Liverpool-kapteinen gir inntrykk av at det var riktig av Liverpool å skille lag med Roy Hodgson.
- Når Liverpool-fansen vender seg mot deg, må du lytte. De er Liverpool Football Club.

- Han var en god fyr og en fantastisk trener. Det fungerte bare ikke for ham i Liverpool. Spillerne presterte ikke stabilt for ham. Vi som spillere må kanskje ta ansvar. Det er ikke akseptabelt for Liverpool å havne utenfor e-cuplassene. Dere kan ikke bare peke på manageren. Vi må se på oss selv.

Fansen vendte seg fort mot Roy Hodgson når resultatene uteble. Deres foretrukne valg til managerjobben var Kenny Dalglish.
- Jeg tror det var mer at de forgudet Kenny Dalglish. Da avgjørelsen ble tatt om Rafas avgang, var det mye spekulasjoner. Rijkaard og Deschamps ble linket, men Dalglish og Hodgson lå best an. Fansen elsker Kenny. Hver gang det var et par dårlige resultater eller kanskje at taktikken var litt fele eller vi kom et ml under, gikk fansen på manageren.

Steven Gerrard er glad for å ha Kenny Dalglish som sjef.
- Det er fantastisk å ha Kenny tilbake. Han har gitt klubben et stort løft, brakt alle sammen. Vi trives å trening og i kamper. Det ville ikke vært noe bedre enn å vinne et trofé i løpet av de neste årene. Det er fantastisk å jobbe sammen med ham. Vi kjemper alle for det samme, og det er å få oss tilbake der vi tilhører. Det er ingen bedre person til å fronte det. Når du trener bra, tar du det med deg på banen.

Steven Gerrard sikter seg inn mot e-cupplassering denne sesongen.
- Forhåpentligvis vi det gå slik det har gått de seneste ukene i ligaen. Vår form har vært bra de seneste ti kampene. Vi ønsker å havne så høyt som vi kan. Tottenham er fortsatt involvert i Champions League. Manchester City har vært ustabilte i det siste. Vi ønsker fortsatt å legge press på dem.